” Wow congratulations for your both.. ” – Netizen

Perkongsian Harris Alif Dihuj4ni Ucapan Tahniah Daripada Peminat. Wah Yeke Tu Harris, Andai Benar Semoga Dipermudahkan !! 

Penyanyi dan pengacara Harris Alif antara artis muda yang semakin meningkat naik namanya. Harris pernah bergelar Idola Kecil 2 suatu masa dahulu. Nama Harris kembali menjadi sebutan sekitar May yang lalu apabila berkongsikan gambar bersama pelakon cantik, Intan Ladyana.

Harris turut membuat pengakuan bahawa dia sedang menjalin hubungan cinta dengan Intan. Walaupun umur mereka berbeza 17 tahun, namun Harris tidak memandangnya sebagai satu alasan. Malahan pasangan ini turut kelihatan bahagia bersama.

Meninjau akaun Instagram Harris Alif, telah dikongsikan sekeping gambar yang menunjukkan Harris memegang cincin bersama seorang wanita. Tidak menonj0lkan wajah si gadis berkenaan, Harris turut menulis di kapsyennya semoga cinta mereka mekar selamanya.

Bagi mengikut setia Harris pastinya ini membuatkan mereka teruja dan ramai yang berteka-teki wanita itu adalah Intan Ladyana. Ini kerana ramai yang mengetahui bubungan antara Harris dan Intan yang berjalan dengan baik serta layanan Harris yang romantis.

Jom baca perkongsian di bawah :

Gambar Harris memegang cincin dan kapsyennya ini membuatkan ramai yang mengatakan yang Harris melamar Intan. Antara komen-komen mereka :

” Tahniah bro. Ingat apa kita discuss. Kalau isteri mar4h terus on motogp. Pasang headset.. ” – Haziq H0t FM

” Tahniah, yehaaa mantap. Sweet, hopefully ni bukan dramaaaa.. tak sabar nak tengok sweet couple naik pelamin.. “

” Me: Ibu harris nak kahwin! Ibu: Harris mana? Me: Harris yang Kapten Kaizo tu… Ibu: Ohh… sebut Kapten Kaizo baru ibu tau.. “

” Wow..congratulations for your both.. Wah dh melamar ….. Kak intan ye, congrate. Allhamdulilah She say yes ? .. “

” Congrats weii.. happy for you.. Wow tahniah. so sweet, Warna bju sama. Relationship goals.. Semoga jodoh kekal hingga ke jannah.. “

” Alhamdulillah tahniah.. Misai tu mcm g4nggu mata sis ni pulak.. So sweet, semoga ke jinjang pelamin.. “

” Cinta sejati, tahniah semoga hubungan kekal smpai jannah…. tak sbr nk tgk mrka kawin.. Happy for you berdua.. “

Tidak dapat dipastikan samada ianya benar-benar Harris melamar Intan atau hanya penggambaran drama. Sama-sama kita nantikan makluman daripada Harris dan andainya betul semoga segala perancangan mereka berjalan dengan lancar dan berkekalan sehingga ke jinjang pelamin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Harris Alif

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..