Connect with us

Artis / Selebriti

” Serius lah anak kak Vee, dah besar Ameen ni. Handsome betul dia.. ” – Netizen

Gambar Terbaru Aziz M. Osman Bersama Anak Lelakinya, Ameen Aziz Raih Perhatian. Wah Dah Anak Teruna Lah Ameen. Handsome, Sebijik Muka Mamanya, Nor Aliah Lee !!

Pengarah terkenal, Aziz M. Osman antara pengarah yang disegani ramai. Selain kehebatannya mengarah pelbagai drama dan filem, kisah kehidupan peribadi Aziz juga menjadi perhatian. Aziz pernah mendirikan rumahtangga bersama Nor Aliah Lee dan dikurniakan 6 orang anak.

Salah seorang anak Aziz adalah Putera Mohd Ameen. Meninjau akaun Tiktok Ameen Aziz, telah dikongsikan beberapa keping gambar terbaru Ameen bersama ayahnya ini. Gambar ini diambil ketika mereka menyambut hari raya bersama-sama.

Klik gambar untuk info..

Gambar Ameen ini telah pun meraih perhatian daripada warganet. Ramai yang tertawan melihat raut wajah Ameen sekarang. Anak teruna yang semakin segak dan tampan. Ramai yang mengatakan wajah Ameen saling tak tumpah seperti wajah Aliah.

Ada juga yang menyifatkan Ameen adalah Aliah versi lelaki. Seronok warganet melihat gelagat Ameen bergambar bersama Aziz. Macam-macam gaya pula anak dan ayah ini lakukan. Raya yang simple tetapi cukup bermakna untuk Ameen dan adik beradiknya yang lain.

Jom baca perkongsian di bawah :

Perkongsian ini sehingga kini telah pun meraih lebih 10 ribu tanda suka daripada warganet. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” Handsomenya, banyak rupa mak dia lah. lagi lagi gambar ke 2 tu, memang sebijik. anak lelaki always like that kan.. ”

” Ingatkan Luqman Faiz tadi, muka sebiji macam Luqman faiz.. Iras Tengku Fahd pun ada ni.. ”

” Iras mama Aliah sangat, segaknya anak teruna Aziz dan Aliah ni. dlu dlm urtv Raya semua kecik2 lg cucu Afida S & M Osman.cpt masa berlalu.. ”

” Serius lah anak kak Vee, dah besar Ameen ni. Handsome betul dia, dulu masa kecil comel sangat.. ”

” Uih handsomenya, lama jugak aku stuck dekat sini. Sebijik photostat muka Nur Aliah Lee.. ”

” Tenggelam aziz m osman dekat situ duk tengok anaknya je.. Handsomenya anak teruna aziz m osman ni.. anak dengan ex wife kak nur aliah lee.. ”

” Muka mak dia la, handsome weh.. cOPy paste muka mak sangat.. perghh beruratnya tangan.. ”

” Serious la ni ameen. Dulu masa dia kecik2 selalu nampak kelibat dia dekat ara ig. Ameen pakai spec kan. Now bujang dh.. And iā€™m getting older.. ”

Klik gambar untuk info..

Siapa sangka, budak yang dulu comel dan montel sekarang sudah berubah menjadi anak muda yang segak dan pandai bergaya. Ramai lah yang beratur hendak mencuba nasib menjadi menantu Aziz, hehe. Apa-apa pun, semoga Ameen berjaya selalu dalam hidup dan menjadi insan yang berguna.

Silakan SHARE..

Sumber :Ā  Tiktok Ameen Aziz

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright Ā© Berita Kopak

##FREAKOUT