” Serious perfect, lawa rumah Wany.. ” – Netizen

Wany Hasrita Kongsi Video Suasana Dalam Rumahnya Raih Perhatian Peminat. Wah Cantik Sangat Dekorasi Rumah Wany. Tenang Je Tengok !!

Sebelum ini penyanyi bernama Wany Hasrita ada berkongsikan berita berjaya membeli sebuah rumah 2 tingkat yang sudah lama diidamkannya. Hasil usaha Wany, rumah impiannya ini memberi keselesaan buat Wany dan ibunya.

Meninjau akaun Instagram Wany Hasrita, telah dikongsikan satu video yang memaparkan suasana dalaman rumah Wany. Jika sebelum ini, Wany hanya menunjukkan landskap luar rumah yang penuh dengan hiasan pokok-pokok hijau.

Melihat dari video ini, ruang tamu Wany nampak tersusun dan kemas sahaja. Pemilihan warnanya bersesuaian dengan set sofa yang tersedia. Kata Wany di kapsyennya, dia obsess dengan rekaan dalaman rumahnya ini.

Turut sama ditunjukkan oleh Wany sudut-sudut lain ruangan rumahnya ini. Perkongsian oleh Wany ini sehingga kini telahpun meraih hampir 9000 likes sejak ia dimuatnaik. Tenang dan sedap mata memandang syurga kecil Wany ini.

Jom tonton video di bawah :

View this post on Instagram

A post shared by WH (@wanyhasrita)

Perkongsian daripada interior designer rumah Wany sebelum ini :

Peminat turut memuji kecantikan dalaman rumah Wany ini. Tidak kurang juga yang meminta Wany untuk membuat house tour. Antara komen-komen peminat :

” Please buat house tour lepas ni. Cantiknya rumah Wany macam tuan rumahnya jugak.. “

” Ala cantiknya, kak Wany nanti buatlah youtube housetour rumah baru. Tenang je tengok rumah Wany ni.. “

” Serious perfect, lawa rumah Wany. One day saya juga akan capai azam rumah cantik macam ni.. “

” Lawanya design, mudah-mudahan saya pun ada rezeki dapat beli rumah macam ni.. Cantik sangat.. “

” Fuyoo lawanya rumah Wany. Design rumah memang lawa. House warming please hehe.. “

” Cantik rumah sis. I would too if gorgeous macam ni. barulah rumah ku syurga kuĀ  macam ni.. “

” Cantik rumah, design dia nice je. Sedap mata memandang cuma wing chair nampak pel1k dekat situ.. “

Alhamdulillah, rezeki Wany dapat memiliki rumah sebegini. Bukan semua orang berpeluang untuk memiliki rumah kediaman impian sebegini. Semoga semua pembaca juga dikurniakan rezeki untuk mendapatkan rumah idaman.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Wany Hasrita, IG Nice Style Malaysia

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..