” Abang Bell buat muka sed1h pun boleh buat kitorang terhibur.. ” – Netizen

Video Live Bell Ngasri Menyanyikan Lagu Tiara Raih Perhatian Ramai. Tak Pernah Tak Kelakar Lah Bell Ni !!

Meninjau ke akaun Instagram, perkongsian sedikit sedutan video live oleh Bell Ngasri telah meraih perhatian ramai peminatnya. Bell membuat live bersama dua lagi rakan artis iaitu Ridzuan Hashim dan Soffi Jikan.

Video yang berdurasi hampir 15 minit ini memaparkan Bell sedang menyanyi karaoke. Lagu yang dinyanyikan oleh Bell berjudul Tiara yang dipopularkan oleh kumpulan Kris. Bell menyanyikan dengan begitu bersahaja walaupun sebenarnya Bell boleh menyanyi.

Bell merupakan antara pelakon dan pelawak yang menjadi pilihan ramai. Lawak Bell sentiasa menghiburkan ramai orang. Dalam video live ini juga Bell tetap menghiburkan walaupun kadangkala dalam keadaan serius.

Perkongsian video Bell ini telah menerima lebih daripada 800 tanda suka daripada warganet sejak ia dimuatnaik. Bell bukan sahaja berbakat dalam lakonan namun Bell juga sebenarnya boleh menyanyi dengan baik.

Jom tonton video di bawah :

Di ruangan komen, ramai yang memberi komen dengan emoji ketawa. Antara komen-komen lain yang diberikan oleh netizen :

” Wow, Tu lah,. Ajak la Aku cik,. Konpom Aku teman ko karaoke,. Hehehe bellngasriofficial.. abg nyanyi la satu lagu.. “

” Tak ajak pun.. famous dah tiara.. Elak king nagis je dgr abg ngasri nyayi.. seng4u tapi bolehlah, haha.. r0sak r0sak, haha.. “

” Kita peminat van jenaz4h.. Mantap guys.. abang king kasi sambung.. haha.. sak1t aku gelak.. bell memang idola aku, yak yak yey.. “

” Abang bell buat muka sedih pun boleh buat kitorang terhibur.. terima kasih abang bell. abang bell memang terbaik.. “

” Bell jangan serius sangat.. aku tengok muka kau pun dah kelakar.. mantaplah bell. sentiasa menghiburkan haha..”

” Bell oh Bell.. nyanyi sambil-sambil pun kelakar. semoga Bell terus sukses dalam karier seni, rindu barkoba, haha.. “

” Hahaha buat kelako. Aje nayaaa memberr.. semoga terus maju jaya dan bertambah rezeki amiin.. saya peminat setia bell.. “

Bell sentiasa membuat lawak walau di mana sahaja dia berada. Ada sahaja perkongsian Bell yang sentiasa menghiburkan para peminatnya. Semoga Bell terus maju jaya dalam industri hiburan tanah air dan terus menghiburkan kita.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Bell Ngasri

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..