Connect with us

Artis / Selebriti

” Sempoi je Aisha layan lirik Leona. Best pula dengar version bawang, haha.. ” – Netizen

Video Aisha Retno Menyanyi Lagu Ketipak Ketipung Bawang Extended Version Ketipak Ketipung Raya Buat Ramai Terhibur. Lagu Untuk Leona Ke Ni, Lirik Pun Win Sangat, Haha !! 

Lagu Raya oleh penyanyi Aisha Retno berduet bersama Aziz Harun berjudul Ketipak Ketipung Raya menjadi viral di negara kita dan juga sehingga ke negara seberang, Indonesia. Beberapa selebriti ternama Indonesia menggunakan lagu itu dalam video mereka di aplikasi TikTok.

Baru-baru ini tular satu video memaparkan anak kepada pelakon Azhar Sulaiman iaitu Kasih Iris Leona cuba menyanyi lagu Ketipak Ketipung Raya. Namun Leona tidak mengingati lirik dan salah menyebut lirik sehingga meraih perhatian ramai.

Klik gambar untuk info..

Meninjau di akaun TikTok Aisha, telah dikongsikan video Aisha membuat lagu Ketipak Ketipung Bawang extended version lagu Ketipak Ketipung Raya. Lirik lagu itu sangat mencuit hati selain nyanyian Aisha sangat merdu. Malah bukan itu sahaja, turut diselit nama Leona dalam lirik lagu tersebut.

Perkongsian video ini mengundang tawa warganet yang mendengarnya. Ada yang mengatakan lagu version Ketipak Ketipung Bawang adalah nyanyian khas daripada Aisha untuk Leona. Sehingga kini, video nyanyian Aisha menerima ribuan komen serta telah ditonton lebih 2 juta tontonan sejak ia dimuatnaik ke akaun TikTok.

Tonton video di bawah ini :

@asmaliza.msr

Ada ada je Leona ni 🤭 #raya #fypp #viral

♬ original sound – asmaliza.msr – asmaliza.msr

@aisharett

Extended version 😃🙏🏻

♬ original sound – Aisharetno – Aisharetno

Di ruangan komen, ramai yang menyukai nyayian Aisha dan pelbagai respon diberikan oleh warganet. Antara komen-komen menarik adalah :

” This is the best parody of Kasih Iris Leona of “Ketiak Ketipung Bawang”.. Win sangat lirik dia, hahahhahahaa terhibur sy dengar.. “

” Eh la baca lirik baru paham ketiak ketipung bawang. Leona is watching haha.. Boleh masuk malaysia core Leona ni  hahaha.. “

” Habis rosak lagu ketipak ketipung.. Sempoi je Aisha layan jer lirik Leona hahahaha.. Best pula dengar, terbaik lah Aisha.. “

” Hahahah comel laaa layankan si leona punya lagu bawang.. Dia mcm perli cara halus tapi mendalam maksud.. Sapa yg tak dpt tangkap maksud tu mmg tak boleh ckp apa dah haha.. “

” Baru lepas tgk lagu Leona lepas tu lalu pulak Aisha buat new song..  Wehh  tak sgka lagu ketipak ketiak bawang leona sedap dibuat lagu haha.. “

” Mana nak cari bawang, ketiak, deodorant dalam satu lirik lagu… Berayalah dengan si bawang.. Mak cik bawang ke hahaha.. “

” Leona memang punca betul, hahahahaa dia punya pasal Aisha buat lagu baru.. Hahahaha.. Leona oh leona nasib ko comei haha.. “

Klik gambar untuk info..

Wah kalau dah nama penyanyi, bagi sahaja lah apa-apa pun version, semuanya Aisha ‘tapau’ . Hebat lah Aisha, walaupun lirik lagu tersebut sudah diubah menjadi kelakar, namun ianya tetap sedap didengar. Terbaik lah Aisha, teruskan berkarya.

Silakan SHARE..

Sumber : Tiktok aisharett, asmaliza.msr

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT