” Sempat akak membahan bakal adik ipar. Lawaklah.. ” – Netizen

Video Sharifah Shahirah Mengus1k Bakal Suami Sharifah Sakinah, Michael Hansen Buat Ramai Terhibur. Nasiblah Dapat Kakak Ipar ‘Masuk Air’. Part Last Tu Menyempat Lagi Yer Shiera, Sempat Lagi Usha Yer. Hahaha !!

Kisah percintaan Sharifah Sakinah bersama jejaka inggeris, Michael Hansen bukan lagi rahsia. Malah Sakinah juga menyatakan akan membuat pengumuman mengenai tarikh perkahwinannya tidak lama lagi. Untuk makluman, Sakinah mengenali lelaki tersebut di sebuah pusat senaman.

Meninjau ke akaun Instagram kakak kepada Sakinah iaitu Sharifah Shahirah, satu video telah dimuatnaik yang memaparkan Sakinah bersama Michael sedang menyediakan hidangan makan malam. Video yang berdurasi 30 saat itu telah membuatkan netizen terhibur mendengar usikan Shiera.

Shiera yang gemar mengus1k tidak menghalang jika jodoh adiknya bersama lelaki tersebut. Malah Shiera turut men1nggalkan kapsyen yang menghiburkan dengan bergurau hendak membul1 bakal adik iparnya itu. Nasiblah dapat kakak ipar ‘masuk air’, hehe..

Michael yang sedang sibuk menyediakan masakan daging telah dius1k oleh Shiera. Di akhir video berkenaan, Shiera telah bergurau mengenai dada Michael yang sas4 dan berlek0k dan berkata dalam bahasa Melayu. Amboi, mentang-mentang bakal adik ipar tak faham.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian ini membuatkan ramai terhibur dan men1nggalkan komen emoji ketawa. Antara komen-komen lain yang diberikan oleh netizen :

” Lek0k dada kau ya ? Hahahahahhahah.. Taste pulak ke kat mat salleh ?.. hehehe. Happy for Sakinah on the new husband.. “

” Kau bt2 smbng ye kak.. Pdahai nk tgk lekuk . akak usha dada dia. Jgn maks1at mato kak.. Hahahahahhaaa… Gelak den sorang2.. Brkali2 nengok.. Hahahahahahahaa.. “

” Msti dia tak paham ko ngata dia kat shiera . Tang lek0k dada tu yg tak thn. Syukur dh berkenalan dgn other family members.. “

” Kakak pun masuk air, happy je semua. Die paham tak kak ckp lekuk tu. Kak shiera ni tak sah klu tak buat lawak… Suka cara akak.. Slamber n sporting .. “

” Sempat akak membahan bakal ipar. lawak la hadoii. Bul1 benor shiera enjoyy. Usha dada ek sis buat2 sembang. Hahahah, layan dapat kakak ipar mcm kak rarA.. “

” Nakal kak rara mentang2 dia tak faham sgt membul1 je keja nye . Lek0k dada kau ye. haha. Ngek laaa part last tuuu haha.. lawak..  “

” Mula2 tak tgk pn dada dia.. Pas shiera ckp lek0k dada trus je tgkk.. sempat cuci mata. n4ughty la akk.. kelakarlah kak , mata ke mana-mana.. “

Nampaknya Michael kena biasakan diri dengan keluarga Sakinah selepas ini. Maklumlah dapat kakak ipar kuat menyak4t dan mengus1k. Mahu tak kering gusi dibuatnya. Semoga segala urusan Sakinah dan Michael dipermudahkan sehingga ke jinjang pelamin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Sharifah Shahirah, Sharifah Sakinah

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..