” Lawa Marsha berhijab, nampak manis.. ” – Netizen

Kongsi Gambar Dirinya Mengenakan Tudung, Ramai Yang Puji Penampilan Marsha Milan Yang Cantik. Alahai Manisnya Marsha, Sejuk Mata Memandang !!

Nama Marsha Milan Londoh dikenali setelah dirinya meraih tempat keempat dalam pertandingan nyanyian Akademi Fantasia musim ketiga. Selain bergelar seorang penyanyi, Marsha juga kini turut bergelar seorang pelakon dan pengacara.

Terbaru, menerusi akaun Instagram Marsha, telah berkongsi satu gambar terkini dirinya yang mengenakan pakaian baju kurung lengkap bertudung sedondon berwarna ungu. Manis kelihatan akan penampilan Marsha menerusi gambar itu kerana dirinya kelihatan ayu.

Perkongsian gambar itu turut diselitkan kapsyen oleh Marsha yang menghiburkan. Manakan tidak, gurauan Marsha, sesiapa yang menatap gambarnya berulang kali, r1sau akan terkena ‘penyak1t kenc1ng manis’ kerana gambar tersebut begitu manis untuk ditatap.

Difahamkan gambar yang dikongsikan oleh Marsha itu adalah ketika sedang menjalankan penggambaran drama terbaru ‘ Rindu Awak Separuh Ny4wa ‘ yang bakal ditayangkan menerusi siaran Astro dimana Marsha memegang watak sebagai Nurul Huda.

Ikuti perkongsian gambar tersebut di bawah ini :

Meninjau di ruangan komen, rata-rata netizen tertarik akan perkongsian gambar Marsha bertudung  dan memuji akan kecantikan Marsha. Antara komen-komen tersebut adalah :

” MasyaAllah cantiknya, nampak ayu lah. Kami doakan semga satu hari nanti terbukanya pintu hati Marsha untuk terus bertudung, amin.. “

” Memang pun, pas tengok gambar ni, terus saya check gula saya, naik tinggi terus, sebab manis gambar ni tak boleh bawa bincang.. “

” Lawa Marsha berhijab, nampak manis. Jarang-jarang nk tengok gambar secantik ini, semoga Marsha akan bertudung satu hari nanti.. “

” Anak siapa lah ni, cantik betul, nasib dah bersuami, kalau tak teringin nk buat menantu, hehehe, cantik Marsha.. “

” Semua sak1t boleh kena ni bila tgk lama-lama, sebab cantik sangat lah Marsha, tak t1pu, memang cantik tau.. “

” Sebelum ni memang Marsha cantik, tapi bila bertudung mcm ni, cantik tu menjadi seratus kali ganda tau.. “

¬†” Caption memang Win, hehe tapi betul lah tu apa yang Marsha tulis, memang manis betul gambar ni, bersemut skrin telefon.. “

Cantik betul gambar yang dikongsikan oleh Marsha itu, patut ramai yang memuji. Kita doakan yang baik-baik buat Marsha yer, semoga satu hari nanti Marsha akan terus berhijab dan kami dari Berita Kopak turut mengharapkan yang terbaik buat Marsha.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Marsha Milan

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..