” Sukanya tengok semua layan Hasnia.. ” – Netizen

Video Marsha Milan Melatih Ibu Saudara Suaminya, Hasnia Bersenam. Comel Je Hasnia Ikut Step Senaman Dan Juga Menyanyi. Part Last Masa Hasnia Pel0k Marsha Buat Peminat Tersentuh !!

Pastinya ramai yang mengetahui Marsha Milan sering kali berkongsi video bersama ibu saudara suaminya, Hasnia yang lebih mesra dipanggil Nia dalam keluarga mereka. Hubungan antara Marsha dan Nia sememangnya rapat dan jelas memperlihatkan kasih sayang antara mereka.

Terbaru perkongsian baru di laman Instagram, memaparkan Marsha sedang mengajar Hasnia melakukan senaman di rumah mereka. Hasnia yang memakai baju bercorak bunga-bunga berjaya dipuj0k oleh Marsha dan keluarganya untuk exercise.

Lebih menarik Hasnia tidak menghiraukan permintaan Marsha yang mengajaknya melakukan senaman dalam keadaan berdiri walaupun Marsha dan keluarga ‘memanc1ng’ Hasnia dengan aiskrim. Tulis Marsha, dirinya bertanggungjawab untuk membuatkan Hasnia bergerak sedikit kerana berat badan Hasnia yang kini sudah overweight.

Walaupun seorang insan istimewa, keletah Hasnia sentiasa menjadi detik manis dalam keluarga mereka. Layanan baik mereka terhadap Hasnia juga menjadi perhatian ramai. Hasnia kelihatan sangat comel dan manja dengan keletahnya yang sendiri. Ada sahaja video Hasnia yang mencuit hati.

Jom ikuti perkongsian video di bawah :

Video Marsha ini mendapat banyak tanda suka. Seperti biasa, ramai yang suka melihat bonding antara Marsha dan Hasnia. Ada juga yang memberikan pendapat kepada Marsha yang mahu mengajar Hasnia senaman. Antara komen-komen yang dit1nggalkan :

” Comel jer.. redha jerlah kena sak4t.. Comel marsha. Pandai melayan.. semoga Allah cepat kurniakan anak2 yang soleh dan solehah.. ” 

” Comel.. soo cute.. Dia umur brapa.. Cutenyaaa.. hehe.. Bgusnya marsha.. Eee comel.. Ala Hasnia.. comei sangat.. muztanirqayyum.. see this.. Cutenyaaa.. ” 

” Suka nyaa tengok semua layan kakak Nia macam tu.. I can feel all the love and joy around u all.. May Allah ease everything & kakak Nia rajin exercise lepas ni.. ” 

” Bgusnye.. Marsha n rajin layan Hasnia.. Cute bah.. Niaaaa.. suka tgk Nia comel.. terus sihat ya Nia.. Masha beli bola gym tu bagi dia.. “

” Marsha ckp pun da pelat utara lani.. hahaha.. Comel ja perangai dia.. best nya jadi kaya hahaha..” 

” Kak marshamilan tak payah buat exercise yg susah2.. start dengan banyakkan berjalan jew.. berjalan bnyk2.. Chaiyyyork Hasnia.. “

” Anak2 d.s mmg suka makan dan dorang tak ada rasa kenyang.. mereka akan makan selagi mahu.. boleh train tp jgn sampai push over limit.. “

Comel betul gelagat Hasnia, Gggih Hasnia berjalan sampai ke bilik wayang mencari port untuk duduk. Part akhir video masa Hasnia memel0k Marsha pastinya sangat menyentuh hati. Apa-apa pun semoga Hasnia sentiasa dikurniakan kesihatan yang baik dan sentiasa menceriakan keluarga.

Silakan SHARE..

Sumber : marshamilan

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan.