” Comel baby bump Ain, kejapnya besar baby.. ” – Netizen

Gambar Terbaru Ain Edruce Dengan Kandungannya Yang Semakin Sar4t. Wah, Mengandung Pun Nampak Gorge0us, Siap Pakai High Heels Lagi !!

Umum mengetahui bahawa pelakon Ain Edruce kini sedang mengandung anak sulung. Ain yang telah mendirikan perkahwinan bersama Amirul Hafiz Mustaffa pastinya berasa teruja untuk menanti kelahiran permata hati sulung mereka.

Meninjau ke akaun Instagram, Ain telah berkongsi beberapa gambar OOTD Ain ketika terlibat dalam sebuah program live.  Ain yang memakai t-shirt berwarna putih dan berseluar hitam nampak begitu cantik dan bergaya sekali.

Apa yang menarik ialah Ain masih boleh memakai kasut bertumit tinggi walaupun kandungannya semakin besar. Gaya solekan Ain pula telah menampakkan wajah Ain seperti patung Barbie. Memang h0t mommy to be lah sangat Ain ni.

Perkongsian ini telah mendapat lebih 73 ribu likes dan lebih 300 komen daripada netizen dan rakan artis setakat ini. Ain juga dilihat tetap maintain kurus walaupun perut sudah membesar. Wah, nampak comel Ain dengan baby bump nya. Mesti baby pun comel macam mommynya.

Jom lihat perkongsian di bawah :

( Klik butang KANAN -> untuk melihat gambar seterusnya.. )

Kebanyakan netizen mula berteka-teki tentang jantina bayi yang dikandung oleh Ain. Namun ramai yang memuji kecantikan Ain walaupun sar4t mengandung. Antara komen-komen yang diberikan :

” Wehh dah besar dah Ain perut kau. Haha ingat lagi masa the day kau bagitahu aku kau pregnant. Moga dipermudahkan urusan Ain. Rindu haha.. “

” Cantik nya.. suka tengok org pregnant.. doakan saya dapat zuriat ye. Nk bg anak Nama apa ek? Meh netizen tolong bg Nama, reply kat sini nahhh.. “

” Comel baby bump ain, Kjpnya besar baby . I guess baby boy. cepatnya dah membolat perut tu. Pergh kasut lawaaaa.. “

” Bulat ja perut. mesti baby girl nie. Cantik kasut mummy ain. Kak ain berape bulan baby dalam perut. Pregnant pun still cantik… baby boy eh.. “

” Hy momyy so cute. Suke tngok ain prgnent cntiknye. Aaa comelnya baby bump tu.. Gojess mummy to be, take care.. “

” Mngandong spesis apakah ini???? lawa abes Cantik lah mama ain.. semoga dipermudahkan segala urusan mama ain.. Wowww cantiknyaa mommy gojess.. “

” Cantiknya mommy nii,  depan depan pun cantik sangat. Ain pregnant tp badan die nmpk maintain je… semoga dipermudahkan segala urusan spnjg mengandung Dan Semoga baby n mummy baby sihat2 selalu… Aamiin.. “

Rasanya masih baru Ain mengumumkan kehamilannya dan tanpa disedari kandungan Ain sudah semakin jelas. Semoga Ain Edruce dipermudahkan segala urusan sehingga ke saat melahirkan cahaya mata sulung ini. Semoga sentiasa sihat selalu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Ain Edruce

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..