” Comel, ger4m betullah dua-dua ni.. ” – Netizen

Video Terbaru Bujibu Bersama Hanis Zalikha Dan Alisa Aisyah Raih Perhatian Ramai. Comel Betul Bila Suruh Mummy Pel0k Jibu Yer !!

Umum mengetahui, Hanis Zalikha dan pasangannya, Hairul Hazreen mempunyai seekor kucing comel diberi nama Bujibu. Bujibu telah tinggal bersama mereka sebelum menerima kehadiran sepasang cahaya mata iaitu Yusuf Iskandar dan Alisa Aisyah.

Terbaru, hasil tinjauan di akaun Instagram Bujibu (bujibuchempel) satu video telah dimuatnaik memaparkan Bujibu bersama Hanis dan Alisa yang sedang berada di dalam rumah. Pasti ramai peminat yang rindukan Bujibu kerana lama tidak mendengar berita mengenainyta, semakin besar semakin comel dengan badannya yang berisi.

Di samping itu, gaya Alisa juga kelihatan begitu comel bersama Bujibu. Alisa terlihat anak yang penyayang dengan gayanya yang menc1um Jibu. Sempat lagi Alisa yer mata memandang ke arah video yang sedangf merakam sebelum menc1um Jibu. So sweet anak beran4k ni.

Bukan itu sahaja, jika diperhatikan Alisa dengan telatahnya yang comel itu hanya menc1um Jibu sekali sahaja tetapi membuat permintaan kepada mummynya untuk menc1um Jibu berulang kali. Untungnya Jibu dapat family dan adik yang penyayang seperti Alisa dan Yusuf.

Jom ikuti perkongsian video di bawah :

Bukan Alisa sahaja yang sering kali mendapat pujian ramai, ramai peminat juga memuji Jibu seekor kucing yang comel dan gebu. Ada juga yang merindui perkongsian mengenai Jibu. Antara komen-komen yang dit1nggalkan :

” Rindu jibu.. Bujibu : Ah sudah jadi bantal pulak hahah.. Bujibu comel.. Dah berapa tahun eh.. Besonye jibu.. dah mcm lembu.. Jibu nak pel0k jugak.. ala sayang alisa.. “

” Dia hug skali je tp p4ksa mummy pel0k byk2 kali tak aci lah gini.. sabar bujibu ini semua dug4an.. Hg redho je kan kena pel0k Jibu.. 53 second 300+ like.. ger4m betulll lah dua dua ni.. “

” Seekui Bujibui.. Saranghaeyo bujibu.. p0yo la jibu ni.. Sebenarnya nk pel0k lagi.. Bujibu dengan mommy behave pulak eh.. COMELNYA .. Single lg ke bujibu.. “

” Cukup sampai di sini sajaaa.. hahah jibuu.. Bujibu dah tua dah.. Hahaha.. Mummy anis redha je.. So sweet la family ni.. Gebu nyer.. Alisa nk mommy pel0k dia pulak.. Mommy pegi pel0k bujibu lg sekali.. alahai.. “

” Jibu busy class online ke.. lama tak update.. Eleh jibu.. Dalah hati berbunga riang.. Hahah.. Berapa umur bujibuchempel sekarang Sis tanye jurr bujibu gebu jangan mar4hhh haa.. “

” Sayang Jibu.. Hug Jibu.. Comel adik sayang abang long dia.. Sedap bantal gebu kelabu ni.. Ala jibu.. nak manja skit takkan tak bleh.. Temb4m nye bujibu.. “

Elok betul Jibu duduk diam-diam bermanja bersama dengan mummy and adik. Betul-betul behave dan senang di jaga. Apa-apapun semoga Alisa dan keluarga sentiasa bahagia bersama Jibu yang sentiasa menceriakan hari-hari mereka.

Silakan SHARE..

Sumber : bujibuchempel

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan.