” Rizqaa kenapa comel sangat eh, macam anak pat0ng.. ” – Netizen

Rizman Nordin Muatnaik Gambar Selfie Bersama Anaknya, Rizqaa Selfie. Wajah Mix Rizqaa Yang Comel Raih Perhatian Peminat. Alahai, Muka Tu Macam Daddy Sangat !!

Sebut sahaja Rizman Nordin pasti sahaja ramai yang mengenali pereka fesyen terkenal negara beserta brand Rizmanruzaini. Rizman juga sering menjadi pilihan selebriti tanah air kerana hasil rekaan dan kerjanya bersama Ruzaini yang sangat memukau.

Hasil tinjauan di laman Instagramnya, Rizman ada berkongsi gambar bersama buah hatinya yang tersayang, Rizqaa yang sudah meng1njak usia 4 bulan lebih. Gambar selfie mereka berdua diambil di hadapan rumah mereka. Rizqaa yang memakai baju berwarna putih nampak selesa di sisi ayahnya.

Di ruangan kapsyen, Rizman memaklumkan pada hari ini mereka bangun awal dan disebabkan itu, tiada senyuman di wajah Rizqaa. Alahai, kesian Rizqaa namun wajah Rizqaa tetap nampak comel dengan rambutnya yang curly itu.  Rata-rata peminat juga memberi pendapat yang sama.

Jika diperhatikan wajah Rizqaa sememangnya c0py paste wajah Rizman terutamnaya bahagian hidung dan mata. Wajah kacukan yang diwarisi daripada ibu bapanya ini membuatkan peminat ger4m dan bertambah melting dengan si kecil ini.

Jom ikuti perkongsian di bawah :

Perkongsian gambar Rizman bersama anaknya meraih banyak tanda suka daripada peminat. Rata-rata memuji kecomelan wajah Rizqaa. Antara komen-komen mereka adalah :

” Memang ikut muka daddy dia, Cantik nya Rizqaa ni. rupa daddy rizqaa. nape mas4m tuu syg, Tertek4n pun comel rizqaa.. “

” Lawa bju daddy, daddy npk cool rizqa btoi npk tertek4n, Rambut pkp ke tu rizqa, hidung dia ger4m plak kita, Comey sebiji muka daddy org kata sejuk.. “

” Comel rizka.. ank daddy sgt.. pen4t mumi pregnant 9 months.. kluar Ikut daddy… ish ish… tak aci sunggoh daddy kn rizka.. “

” Baby Rizqaa nape tak senyum.. Cantik sgtlh awak ni..rambut yg paling auntie suka, curly & lebat hitam. Apapun baby Rizqaa memang yg paling comel.. “

” Ur twin.. she so adorable.. hidong memang copy paste habis. Rizqaaa knpa comel sgt eh.. mcm ank pat0ng, Comelll… rmbut die curly.. “

” Really love her look… she is so adorable, Muka daddy byk senyum. ma4mnye muka daddy girl, Ger4m betul lah tgk rizqaa ni… Cerdik je air muka dia tu. Ish “

” Muka tertek4n pun comel la rizqaa, anak rizman.n and nuridasuraya ni comel la. muka kacuk betol n sooo cute, Rambut si kecik tu.. Kepuk2.. “

Pasti ramai peminat yang tidak sabar rasanya mahu melihat wajah Rizqaa apabila dewasa nanti. Pastinya cantik seperti ibu dan bapanya. Kami di Berita Kopak mengharapkan semoga Rizqaa membesar dengan sihat serta menjadi anak yang solehah apabila besar nanti.

Silakan SHARE..

Sumber : IG RizmanNordin

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..