” Comelnya, muka nak sama macam Gabriel la..“ –  Netizen

Gambar Terbaru Anak Farah Nabilah, Andre Omar ‘Berborak’ Dengan Nendanya Raih Perhatian Ramai. Ger4m Betul Mata Bulat Andre Tu, Comel Sangat !! 

Andre Omar, anak kepada selebriti Farah Nabilah semakin mendapat perhatian di Malaysia. Pelakon yang dikenali dalam drama Titian Cinta ini telah selamat melahirkan putera sulungnya pada tahun 2020 setelah berkahwin dengan seorang juruterbang, Mohamed Amirul.

Terbaru, meninjau di ruangan Instagram Andre, satu gambar telah dimuatnaik. Seperti yang ditulis di bahagian kapsyen, gambar diambil ketika Andre sedang ‘berb0rak’ dengan nendanya. Bukan main lagi Andre, r1ak wajah gembira dapat ‘bersembang’ dengan nenda.

Memakai pakaian yang berwarna kelabu bercorak kaca mata, masih lagi memperlihatkan wajah comel Andre. Bukan itu sahaja, walaupun gaya terbaru Andre yang b0tak, masih membuatkan ramai yang suka melihat wajah cute Andre. Ada rambut atau tiada rambut, Andre tetap menarik perhatian ramai.

Bukan itu sahaja, selain wajah Andre yang dikatakan sama dengan mummnya, ada yang berpendapat mukanya lebih kurang sama dengan anak Emma Maemb0ng. Bukan senyuman sahaja yang menarik perhatian malah matanya yang bulat juga turut membuatkan ramai yang melihatnya tertawan.

Jom ikuti perkongsian gambar di bawah :

( Klik butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Rata-rata peminat memuji anak Farah Nabilah ini memang comel. Bukan itu sahaja, ramai yang mendoakan yang baik-baik untuk Andre. Antara komen-komen yang dit1nggalkan :

Andre be like Aipp mommy dont kac4u ii andre semb4ng dengan nenda okay huaa cute.. Alhamdulillah anak yg cerdik.. ” 

”  Semoga Membesar dengan sihat aamiin ya rabbal alamiin.. Eeei cute.. Comelnya andre.. Ya Allah comelnya andre.. “

Wahh dh pandai nk ajak berb0rak ye andre omar cepat cerdik ea awk.. Comel nya dia.. Dada n dadi miss u.. ” 

”  Comel sangat ni ishhh ger4m.. This b0tak ah handsome semacam.. Knape comel sgt ni.. Bawah RM20 je.. “

” MasyaAllah handsome nya.. bulat mata.. Muka macam anak emma maembong lahh so ensem.. Cute nye.. “

” So cute larghh.. skli tgk andre ni ad mirip jgk dgn ank emma hnsemmm.. Muka nak sama cam gabriel laa.. “

 ” So cuteee.. Comellnyaa.. Soo cute.. Alhamdulillah, anak yg cerdik.. Sbijik mcm ank emma maembong..  “

Ke mana tump4hnya kuah kalau tidak ke nasi. Muka memang turun temurun dari mummy betul. Pasti ramai yang tak sabar melihat Andre membesar. Kami di Berita Kopak mengharapkan semoga Andre sentiasa dikurniakan kesihatan yang baik dan berjaya dunia akh1rat.

Silakan SHARE..

Sumber : IG andreomar_, farahnabilahofficial

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan.