” Ger4mnya, mesti dia cakap rindu baba dengan mama.. ” – Netizen

Emma Maembong Kongsi Video Suaminya, Muhammad Shazli Menggom0l Dan Menc1um Anaknya, Shariq Arshan Gabriel Berkali-Kali. Alahai, Comel Sangat Reaksi Gabriel, Sampai Tenganga-Nganga Ketawa !!

Pelakon cantik, Emma Maembong sudah tidak perlu diperkenalkan lagi. Semenjak melahirkan anaknya, Shariq Arshan Gabriel, gambar serta video terbaru Gabriel di sosial media milik Emma mahupun suaminya sering dikunjungi peminat yang ternanti-nantikan perkembangan si comel itu.

Hasil tinjauan di Instagram Shariq Gabriel yang dikendalikan oleh Emma, telah dikongsikan satu video suaminya, Shazli yang bermain serta menc1um-c1um anaknya, Gabriel. Kedua mereka kelihatan sangat gembira sewaktu menghabiskan masa bersama.

Umum mengetahui, Emma dan suami baru sahaja selesai tempoh kuarant1n ak1bat positif C0v1d-19. Sudah pastinya mereka rindu dan teruja dapat kembali bersama denagan anak tercinta. Dalam video tersebut, Shazli melepaskan rindu dengan mengusik dan menggom0l si kecil, Gabriel.

Lebih menarik, apabila Shazli bertanya, pandai pula Gabriel memberi reaksi suka dan ketawa sehingga ternganga-nganga mulutnya. Alahai sweet sangat hubungan bapa dan anak ini. Sudah pastinya peminat yang menonton juga turut terhibur dan ger4m dengan kecomelan Gabriel.

Jom ikuti perkongsian video di bawah :

Gelagat Gabriel sewaktu digom0l bapanya buat peminat melting. Rata-rata seronok melihat kecomelan wajah Gabriel. Antara komen-komen mereka adalah :

” Sebijik mamaa diaa, Ger4m betul kat baby gabriel ni. Tak tau nak cakap memang ger4m sangat tengok dia.. “

” Comelll nya bbey, Comelnye baby, Cutee sgt baby. Comelnya si Shariq ni, paling handsome lah shariq ni.. “

” Cutenye same mcm shazli.a and mma_maembongofficial tapi lebih kk emma lagilah muka dia, Comelnya awak.. “

” Kena gom0l dgn baba, Comellnyer pipi… nmpk pejal, Cutenyeeee lah liii ger4m la shazli.a, comei nya gabriel.. “

” Ger4mmmnyaaa… mesti dia ckp rinduuu baba ngn mama, C0py paste mommy sebijik, U made my day babe.. “

” Ger4mnya tgk baby.. rindu anak2 masa baby, morningg babyyy alah comelnye die.. comei nya gabriel.. “

” Dia nk borak tu rindu mama n baba, baby rindu baba dia tu…. Ya Allah kenapa la comel sangat awk ni.. “

Setelah beberapa hari berjauhan dengan anak kesayangan, semestinya Emma dan suami sangat merindui buah hatinya itu. Kami di Berita Kopak mendoakan semoga Gabriel membesar dengan sihat dan Emma sekeluarga sentiasa di bawah lindunganNya. Amin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Shariq Gabriel, Emma Maembong

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..