” Alolo sweet tapi i nang1s Emma, menyentuh hati. Good sister Emma.. ” – Netizen

Video Emma Maembong Memberikan Hadiah Sempena Ulangtahun Kelahiran Adik Lelakinya, Ahmad Maembong. Wah Gembira Sungguh Ahmad Dapat Hadiah Special Ni. Terbaiklah Emma !!

Keakraban antara Emma Maembong dengan ahli keluarga terutamanya adik beradiknya tidak dapat dinafikan. Setiap kali berkumpul, pastinya Emma dan adik beradiknya ini akan membuat telatah atau gaya yang menghiburkan peminat mereka. Malah beberapa orang adik beradik Emma juga adalah pelakon sepertinya juga.

Meninjau akaun Instagram Emma Maembong, telah dikongsikan satu video yang memaparkan Emma berjumpa dengan adiknya, Ahmad Maembong. Hari ini merupakan ulangtahun kelahiran Ahmad dan Emma sudah menyediakan hadiah istimewa untuk adiknya ini.

Emma dan suaminya Shazli mengusahakan untuk mendapatkan permainan tersohor masa kini iaitu PS5. Emma turut menulis di kapsyennya bahawa kerana terlalu gembira dihadiahkan dengan permainan ini, Ahmad rela jika perlu dikuarant1n setahun.

Jelas kelihatan terujanya Ahmad mnenerima alat permainan ini. Terdahulu Emma ada berkongsikan gambar-gambar mereka sejak zaman kanak-kanak sehingga kini. Akrab sejak kecil, mereka juga sering bercuti bersama-sama dan banyak kenangan mereka bersama.

Jom tonton video diĀ  bawah :

Kej0tan hadiah hari lahir Emma untuk adiknya ini bukan biasa-biasa. Reaksi wajah Ahmad apabila ps5 sudah ditangannya juga membuatkan peminat terhibur. Antara komen-komen peminat :

” Exc1ted sangat dia dengan game baru. tq mima, Skrg dia da k0ngker tv i camno.. ” – Shikin Maembong

” Adik beradik kena mcam ni erat kan silatulrahim dan sentiasa saling sayang menyayang. Insya’Allah hidup sentiasa dirahmati dan dimurahkan berlipat kali ganda.. “

” Want to cry1ng see this video. ur a good sister emma. Sed1h lihat tak dapat pel0k saudara. Dia punye happy buat kite pon terasa happy bebenau.. “

” Emma mmg baik hati, sedekah or hadiah kpd keluarga dan adik beradik lg byk pahala. happy birthday ahmad.. may Allah bless u.. “

” So t0uch, when u r all appreciate and care each other. thank u mima aww sweet words. Menyentuh hati.. Seronok tgk adik beradik bahagia penuh kasih sayang.. “

” Patut lah tengok ig story abg shazli tanya nak dapat mana ps5, ingatkan abg shazli nak tapi untuk hadiahkan pada abg ahmad. So sweet.. “

” Alololo sweet tapi i nang1s emmaaa. Menyentuh hati, adik beradik rapat kasih mgasihi. Seronoknyer dia dapat hadiah wow, best tgk video ni. Happy birthday ahmad.. “

” Nak nang1s tengok video ni. U r such a good daughter dan sister. Saya doakan semoga keluarga Emma sentiasa dilindungi dari segala peny4kit dan m4ra bah4ya.. “

Seronok sungguh Ahmad apabila Emma hadiahkan permainan idaman ramai ini. Emma kakak yang baik dan penyayang tidak hanya kepada Ahmad malah seluruh keluarga. Semoga Emma sentiasa dimurahkan rezeki dan berjaya selalu dalam kerjaya.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Emma Maembong, IG Ahmad Maembong

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..