” Pandainya dia pegang gelas, muka suka dapat minum air.. ” – Netizen

Video Gelagat Anak Fazura, Nur Fatima Aisya Minum Air Buat Peminat Ger4m. Amboi Fatima, Dah Pandai Nak Pegang Gelas Sendiri. Berselera Sungguh Minum Walaupun Air Masak. Minum Air Pun Comel !!

Nur Fatima Aisya, satu nama yang cukup indah buat permata hati kesayangan Nur Fazura dan suaminya, Fattah Amin. Setiap kali posting mengenai si cilik ini dikongsikan di media sosial, pastinya akan meraih perhatian ramai dan mendapat banyak tanda suka.

Hasil tinjauan terbaru kami di Instagram fattzuralovelife yang diwujudkan dan dikendalikan sendiri oleh Fazura, telah dikongsikan video terbaru gelagat Fatima yang memakai baju berwarna pink terang sedang minum air menggunakan gelas.

Apa yang menariknya, Fatima yang didukung oleh daddynya ini pandai menarik gelas apabila disuakan kepadanya. Amboi Fatima, macam dahaga sangat nampak cara minum tu. Berselera sungguh, walaupun hanya air masak kosong.

Comel sahaja jari jemarinya memegang gelas kaca itu sambil mata memandang tepat ke arah kamera yang merekodkan videonya. Sehingga kini video Fatima ini telah ditonton lebih 60 ribu tontonan selepas 2 jam dimuatnaik.

Jom tonton video Fatima di bawah :

Pastinya ramai yang ger4m dengan kecomelan Fatima. Rata-rata peminat memuji si cilik kesayangan ramai ini. Antara komen-komen yang diterima :

” Ya Allah.. pandainya minum dlm gelas.. Alalala.. ni yg Di tunggu.. Masha Allah so clever, love you Fatima.. comel ter0k ni fatima.. “

” Alololo, pandainya dia minum air dgn gelas. Clever girl.. ala muka suka dapat minum air.. Bijak sgt MasyaAllah.. Bijak cute.. “

” Pandainya dia pegang glass. eeee comel.. Ahaaaa besar cawan sebesar muka, comel gil0s.. Semua dia nak eh, nasi air.. eeee ger4mmm.. “

” Alolololo excitednyer Fatima nk minum air tu.. owez cutest to the max.. alamakkk nasib cawan tu lutsinar boleh nampak lagi muka. hahaha.. “

” Fatima jangan cepat besar lagi.. Nomey la awak ni.. sayang dia.. Eeee ng4daa la dia ni.. Tapi comel sangattt.. Why soo cute fatima.. “

” Issh Gewammmm nya tgk jari tuuu pegang gelas.. Pandai fatima tarik gelas dari mommy ye.. haus ke sayang.. Mata pandang camera.. Style tau.. “

” Akak tengok, si mummy ni plak akak rase comei ngat nyak4t baby fatima ni.. Mummy pon nak4l ya.. Keke.. Baby fatima omei2.. So bright.. “

Pejam celik, pejam celik, kini usia Fatima sudah lima bulan lebih. Kami di Berita Kopak mendoakan Fatima membesar dengan aktif dan sihat, menjadi anak yang solehah yang akan membahagiakan kedua ibu bapa di dunia dan juga di akh1rat. Amin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG fattzuralovelife

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..