” Haah la muka Abby sangat, cantik anak dar4 ni.. ” – Netizen

Wajah Terkini Anak Kedua Abby Abadi, Marissa Dania Hakim. Wah Makin Cantik Anak Dar4 Ni, Memang Macam Mamanya, Sebijik !!

Setiap kali Abby berkongsikan posting di Instagramnya, pastinya wajah anak-anaknya ada bersama. Abby yang aktif menjual pelbagai pr0duk juga dibantu anak-anak daranya, Marissa Dania Hakim dan Maria Danisha Hakim.

Terdahulu, kisah Marissa memberi wang belanja untuk Norman ada dikongsikan kepada umum. Mengikuti langkah abangnya Danish, Marissa yang banyak mendapat tawaran membuat pr0duk review ini sudah pandai mencari wang poketnya sendiri.

Meninjau akaun Instagram Marissa Dania, telah dikongsikan sekeping gambar terkininya. Marissa yang mengenakan solekan nipis ini nampak glowing dengan hijab berwarna hitamnya itu. Menulis di kapsyennya berbunyi dia memperolehinya daripada mama.

Melihat akan wajah Marissa, memang banyak iras wajah Abby. Marissa yang mempunyai hidung yang mancung dan senyuman yang manis ini kerapkali mencur1 perhatian umum. Kulit wajahnya juga putih dan licin bak kulit telor, pandai jaga muka Marissa ni.

Jom baca perkongsian di bawah :

Memang cantik wajah Marissa ini dan manisnya saling tak tump4h seperti wajah Abby. Peminat juga memuji kecantikkan wajah Marissa ini. Antara komen-komen mereka :

” Wah tamp4ran wanita, hai Marisa. Cantik such a beautiful exactly like your mum dear.. Anak mak sangat c0py paste.. “

” Cantiknya, natural lagi cantik ishh. Love your jawline, skin tu cantik g1ler. Indahnya ciptaan Allah, Marissa si cantik.. “

” Taj4mnya dagu sayang, cantik sangat sangat. So pretty like angle from heaven. Why are you so beautiful dear.. “

” Yes dear, exactly like your mum. Cantiknya macam mama Abby masa muda-muda dulu. Lawa anak abby dengan norman ni.. “

” Haah la muka Abby sangat, masya Allah cantik anak dar4 sorang ni. Share la tutorial makeup eyeshadow.. “

” Cantiknya anak dar4Abby ni, nampak matang. Comel sangat Marissa, kulit macam orang K0rea. Macamana ye nak masuk meminang hehe.. “

” Wau lawa, ni kalau berlakon cerita Pasr4h mesti kena. Tapi gant1kan Erra Fazira, muka seakan akan Erra cantik sangat.. “

Mana tump4hnya kuah kalau tidak ke nasi, iye tak. Semakin meningkat dewasa, semakin cantik Marissa ini. Semoga Marissa sentiasa success dalam pelajaran dan menjadi anak yang solehah untuk kedua ibu bapanya itu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Marissa Dania Hakim, IG Abby Abadi

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..