” Pandainya dia, kecil kecil dah belajar adat dan adab Korea.. ” – Netizen

Reaksi Rina Ketika Mendengar Maryam You Narae Menyebut Annyeonghaseyo Cur1 Perhatian Peminat. Pandainya Rina, Comel Je Tunduk Kepala Tanda Hormat Macam Tu !!

Semenjak mendapat anak, Maryam You Narae sering berkongsikan gambar dan video Rina di media sosialnya. Rina yang banyak menyerupai wajah ayahnya Ryzal Ibrahim menjadi bayi kegemaran ramai peminat.

Oleh kerana Maryam dan Ryzal bercakap banyak bahasa di rumah, Rina juga turut dibiasakan dengan keadaan ini. Meninjau akaun Instagram Maryam You Narae, telah dikongsikan satu video terbaru Rina ketika bersama Maryam.

Kelihatan Rina sedang duduk di atas riba Maryam sambil Maryam berbual dengan anaknya ini. Maryam menyebut perkataan ‘ Annyeonghaseyo ‘ dan spontan sahaja Rina menundukkan kepalanya ke hadapan.

Bagi masyarakat Korea, cara sebegini sebagai tanda hormat kepada orang lain. Beberapa kali Maryam mengulangi perkataan ini dan begitu jugalah Rina terus menundukkan kepalanya. Kata Maryam dia bangga dengan Rina.

Jom tonton video di bawah :

Telatah comel oleh Rina ini telah membuatkan Maryam bertep0k tangan dan ketawa. Peminat turut terhibur melihat Rina dan antara komen-komen :

” She’s so smart, pandainya Rina. Comel sangat berapa banyak kali mak dia suruh buat haa.. “

” Rina faster learn what her mommy teach her. Eeii so cute dan cerdik sangat. Kecik kecik dah faham bahasa Korea.. “

” Aww she is so precious, so adorable baby. Everyday tak akan m1ss see her. So clever haha.. “

” Rina dengar cakap mommy lah., comel cerdik sangat. Lama sikit ajar dia sebut f1ghting haha.. “

” Pandainya dia, banyak kali aku ulang video ni. Mesti dia sak1t pinggang banyak kali tunduk haha.. “

” Nenek Rina kt seoul sana dh jumpa Rina belum… comelnya Rina… pandai pulak tu.. kecil-kecil dah belajar adat dan adab korean.. “

” Bud4k pandai, untungnya Rina boleh cakap banyak bahasa nanti. First time tengok real baby Korea, biasa dalam filem je.. “

Comel betul tengok Rina menundukkan kepala seperti itu, manalah peminat tak ger4m melihat Rina. Dari kecil sudah faham bahasa Korea, besar nanti tentu pet4h bercakap macam mommy dan daddynya. Apa pun, terus ceria dan stay safe selalu Rina.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Maryam Younarae

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..