” Alhamdulillah touching la tengok macam ni Vicha.. ” – Netizen

Video Pertemuan Semula Vicha Saywho Dengan Anak-Anaknya Di Lapangan Terbang Buat Peminat Seb4k. Dua Tahun Terp1sah, Ini Saat Paling Membahagiakan Anak Dan Ibu !!

Men1nggalkan anak-anak demi mencari rezeki di Malaysia, pelawak dari negara jiran, Vicha Saywho pasr4h dengan perp1sahan sementaranya bersama anak-anak tersayang. Aurael Angelina Khezya, Listya Arum Tresnasih dan Michelle Averina Chalista adalah 3 puteri kesayangan Vicha.

Meninjau akaun Instagram Vicha Barbie, telah dikongsikan gambar dan video ketika Vicha bertemu semula dengan anak-anaknya ini. Ketiga-tiga puterinya ini datang ke Malaysia dan Vicha menjemput mereka di lapangan terbang.

Tidak dapat menggambarkan perasaannya, hanya rasa syukur Vicha panjatkan ke hadrat Ilahi. Bakal menyambut hari lebaran bersama, Vicha pasti anak-anaknya juga gembira untuk bertemu adik mereka, Junior.

Dalam video tersebut, nampak kesed1han apabila dapat berpelukan dan semua tidak dapat menahan air mata. Berlari-lari anak-anak Vicha memel0k Vicha, betapa rindunya mereka ibu. Gelagat ini turut membuatkan peminat yang menonton ikut terharu.

Jom tonton video di bawah :

Saat yang ditunggu-tunggu dan kerinduan yang menggunung terlerai juga akh1rnya. Antara komen-komen peminat yang dapat kami kongsikan :

” Alhamdulillah sayangku, i tengok macam ni pun dah nang1s. Sed1hnya Vicha, air mata anak-anak dan pel0kan yang penuh kerinduan.. “

” Tahniah Vicha. Akak yang bergenang air mata tengok penyatuan kasih sayang antara anak dan ibu yang jauh terp1sah. Happy for you adikku.. “

” Aunty menang1s dengan moment ni.. selamat hari raya buat semua ya.. hug dari Jb. Meriah raya tahun ni.. “

” Alhamdulillah touching la tengok macam ni Vicha. Semoga Allah permudahkan segala urusan Vicha dunia dan akh1rat.. “

” Mengalir air mata akak, sed1hnya 2 tahun lebih tak jumpa anak. Semoga keluarga Vicha sentiasa bahagia bersama.. “

” Saya tumpang gembira, sed1h terp1sah ibu dan anak demi mencari rezeki. Sed1h happy semua ada kan. Hati mak mak macam ni la.. “

” Ok kakak menang1s tengok, turut merasai em0si melihat video ni especially you hug your childs. Semoga yang baik baik untuk Vicha sekuarga.. “

Pastinya pelbagai rasa ada ketika ini, sed1h namun dalam masa yang sama gembira dapat bertemu anak-anak. Semoga kedatangan Aidilfitri kali ini lebih meriah apabila semua dapat berkumpul. Yeayy Junior dapat beraya bersama kakak-kakak. Selamat hari raya Vicha.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Vicha Barbie

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..