” Officially announce, tahniah Elisya. Saya pula yang seb4k.. ” – Netizen

Video Reaksi Suami, Ibu Dan Mertua Elisya Sandha Ketika Tahu Elisya Mengandung Buat Peminat Seb4k. Sampai Menang1s Semua Tengok Alat Pregnancy Test Tu. Dah Tak Lama Dah Nak Bersalin, Semoga Dipermudahkan Elisya !!

Meninjau akaun Instagram Elisya Sandha, telah dikongsikan satu video yang memaparkan reaksi seluruh keluarganya apabila ditunjukkan hasil keputusan ujian kehamilan Elisya. Ini merupakan video pertama Elisya bercerita tentang kehamilannya.

Bersyukur ke hadrat Allah atas kurniaan ini, moment ini sungguh bermakna untuk Elisya. Elisya turut memohon doa daripada semua yang membaca kapsyennya ini untuk mendoakan yang baik-baik untuk anak dalam kandungannya ini.

Melihat kepada permulaan video, Elisya sendiri terharu dan menang1s melihat hasil ujiannya itu. Reaksi suami Elisya, Uzair Haqimy juga membuatkan ramai seb4k. Tidak hanya Uzair, malah ibunya, Sheila Rusly dan adiknya, Mika juga turut menang1s.

Anugerah terindah dan Elisya turut berharap agar semua wanita lain juga dapat merasai pengalaman seperti ini. Di akhir kapsyennya itu, Elisya memaklumkan kehamilannya kini telahpun berusia 31 minggu. Wah beberapa minggu sahaja lagi untuk si kecil dilahirkan.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian oleh Elisya ini telahpun meraih hampir 30 ribu tanda suka daripada peminat setakat ini. Rasa seb4k dan gembira turut dirasai peminat dan antara komen-komen mereka :

” Why i feel like cry1ng, Allah congrats cantik. Alhamdulillah, semoga baby dan ibu sihat dan dipermudahkan urusan kelahiran baby.. “

” Congratulations Elisya sayang, menang1s tengok video ini. Semoga yang baik baik untuk Elisya dan baby.. “

” Sweetnya sampai Mika pun menang1s sama. Eh tiba tiba kita pun nang1s dekat sini, congrats both of you.. “

” I’m cry1ng, take care Elisya. Tahniah semoga segalanya berjalan lancar. Teringinnya nak buat moment camni, tapi masih tak de rezeki. Doakan sya dan suami ya.. “

” Reaction husband dia priceless betul, kita pun ikut nang1s tengok. Alhamdulillah tahniah, semoga mak dan anak sihat.. “

” Cantik betul mummy ni… Pastu kan, i yang tengok ni pon nang1s sekali.. apooo hati tisu betul.. “

” Officially announce, tahniah Elisya. Saya pulak yang seb4k. so sweet, semoga dipermudahkan urusan bersalin nanti.. “

Comel betul video scan baby Elisya tu, sempat lagi jel1r lidah pada mommy dan daddy yer, hehe. Yang pasti, seluruh keluarga gembira dan tidak sabar menanti kelahiran baby Elisya ini. Semoga segalanya dipermudahkan dan berjalan lancar untuk Elisya.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Elisya Sandha

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..