” Pandai Ziana cover m4lu, jat0h dengan style ok. Haha.. ” – Netizen

Video Ziana Zain Jat0h Terduduk Ketika Konsert Jelajah 90 Suria Raih Perhatian Warganet. Tak Sak1t Ke Tu Kak Ziana. Jat0h-Jat0h Pun Muka Steady, Senyum Je !!

Jelajah 90 Suria masih lagi berjalan dan terkini team Suria FM bersama artis-artis jemputan baru sahaja selesai roadtour mereka di IOI City Mall Putrajaya pada hari Sabtu yang lalu bersamaan 27 Ogos 2022.

Untuk siri jelajah kali ini, lebih banyak artis yang hebat melakukan persembahan antaranya Ziana Zain, Iman Troye, Dayang Nurfaizah, Wany Hasrita dan ramai lagi. Meninjau akaun Instagram Suria Malaysia, satu video ketika Ziana Zain melakukan persembahan dimuatnaik.

Ziana diletakkan sebagai artis terakh1r melakukan persembahan pada malam itu. Rancak dengan muzik dan iringan gitar, Ziana mel0mpat ala-ala rockers dan tidak disangka Ziana jat0h terduduk di atas pentas.

Ramai penonton yang melihat secara live kejadian ini, namun Ziana tetap masih tersenyum. Pandai Ziana cover dengan senyuman manisnya itu. Pantas Ajak dan penyampai-penyampai lain membantu Ziana di atas pentas.

Jom tonton video di bawah :

View this post on Instagram

A post shared by Suria Malaysia (@suriamalaysia)

Sehingga kini, perkongsian ini telahpun mendapat hampir 2700 likes daripada warganet dan antara komen-komen mereka :

” Betul betul, tak puas dengan persembahan kak Ziana semalam. Nak lagi suara memang mantap.. “

” Pandai letak ziana zain last ek..sanggup tunggu sampai habis semalam.. memang happening jelajah suria.. “

” Hebat lah Ziana Zain dari dulu sampai sekarang, mantapp melet0p, love sangat suaranya.. “

” Terduduk pun comel haha, lain kali tak nak ada duet duet dengan orang lain. nak legen nyanyi sorang je.. “

” Lutut dah tak kuat tu kak Oii haha, anyway tahniah. Always the best lah Ziana Zain.. Mantap lejen.. “

” Memang mantap. Kak Ziana kalau perform sendiri pasti melet0p kebab0m. Mampu tengok dari jauh jer ses4k betul.. “

” Memang tak puas, patutnya yang kakak tu baik kejap je la haha. Kak Ziana the one and only, legend.. “

” Macam JLi pakai tudung, comel je jat0h terduduk macam tu hehe. Lawak pulak tengok, pandai Ziana cover m4lu hehe.. Jat0h dengan style ok haha.. “

Penyanyi legend, sudah berusia 50an pun suara masih tetap mantap dan padu. Tentunya peristiwa ini akan menjadi kenangan manis buat penyanyi hebat ini. Apa-apa pun, Ziana Zain memang terbaik dan teruskan menghiburkan peminat selalu.

Untuk menonton video penuh di bawah :

Silakan SHARE..

Sumber : IG Suria Malaysia, IG Ziana Zain , Youtube Suria TV

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..