” Pakai biasa macam tu pun still nampak cantik.. ” – Netizen

Video Dan Gambar Terkini Fazura Sesudah Habis Pant4ng Raih Perhatian Peminat. Woww Always Beautiful Mommy Fatima, Cepatnya Kurus !!

Sejak pelakon cantik Nur Fazura telah berkongsi foto terkini bersama anak pertamanya, Nur Fatima Aisya buat tatapan ramai, akaun Instagramnya sering menjadi perhatian ramai untuk mengetahui perkembangan Fazura dan anaknya itu.

Umum mengetahui pasangan yang dikatakan sejoli ini, Fazura dan suaminya, Fattah Amin baru sahaja menimang cahaya mata pertama mereka pada 2 Oktober lalu. Perkongsian berita gembira itu turut dikongsikan oleh mereka berdua menerusi akaun Instagram masing-masing.

Namun Fazura dan Fattah hingga kini tidak lagi bersedia secara umum untuk berkongsi wajah sepenuhnya puteri kesayangan mereka itu buat tontonan ramai meskipun Fatima telah berusia 1 bulan lebih. Malah, Fazura juga kini baru sahaja selesai habis pant4ng.

Tinjauan di akaun Instagram Fazura semalam, telah berkongsi gambar terkini dirinya sesudah habis pant4ng. Kongsi Fazura, dia keluar sekejap untuk membeli keperluan bayi. Meksipun diri Fazura tampil berpakaian ringkas, namun dia tetap kelihatan cantik dan sudah pun kembali kurus.

Ikuti perkongsian tersebut  di bawah :

Selesai membeli barang, Fazura sempat menjamu selera makanan yang diidamkannya selepas berpant4ng :

Di ruangan komen, ramai yang memuji akan kecantikan Fazura meskipun tampil ringkas. Malah ada yang turut mengingati Fazura supaya lebih berhati-hati kerana baru sahaja habis berpant4ng. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Org baru abis pant4ng mesti suka sgt kan dlm kluor rmh. dpt dok dlm keta pusing2 jer pun tak kisah.. Take care Fazura.. “

 ” Wah cantik betul mommy Fatima, nampk dah kurus ni, misi berpant4ng berjaya, yeayyy me time lah ni yer.. “

 ” Cantik betul Fazura, walaupun pakai smple mcm tu jer, alhamdulillah, dah habis berpant4ng mommy Fatima.. “

” Happy Weekend Fazzy..  Yesss, mommy dapat keluar sebab dah habis berpant4ng, take care mommy Faz.. “

” Amboi mommy dh hbis pant4ng sambil beli diapers, boleh la lepas dend4m makan byk2. dah lama yer nunggu mknn2 diluar sna .. “

” Adudu simple pon cantik Fazura ni, apalah tips bagi cepat kurus, selamat beristirehat Fazura, pls take care.. “

” Selamat habis berpant4ng mommy Fatima yg cantek.. Mesti Fatima pun secantek mommy dan daddy dia..  “

Alhamdulillah, dah habis pant4ng, berseri-seri betul wajah Fazura ni. Patut ramai yang memuji mommy Fatima ni dah kurus, memang nampak berubahan, cepat betul kurus. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak berharap semoga Fazura sentiasa diberikan kesihatan yang baik bersama anaknya.

Silakan SHARE..

Sumber : IG  Nur Fazura, Sallynatun

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..