” Dua-dua comel, memang muka seiras betul.. ” – Netizen

Scha Alyahya Kongsi Gambar Bersama ‘Adiknya’ Buat Ramai Peminat Memuji Gaya Mereka Berdua Yang Comel. Amboi Tak Sangka Si Kecil Tu Pun Pandai P0sing Yer !!

Sejak hamil anak kedua, pelakon Scha Alyahya sering mendapat perhatian ramai. Ada saja perkongsian di akaun Instagramnya pasti menjadi tumpuan para peminat untuk mengetahui perkembangan terkini isteri kepada pengacara terkenal, Awal Ashaari ini .

Mengimbau perkongsian berita gembira, Awal yang telah berkongsi berita gembira bahawa Scha sudah hamil pada hari ulang tahun kelahirannya bulan Ogos lalu. Kongsi Awal, ketika diawal kehamilan, Scha kurang meminati akan penggunaan telefon, oleh itu dia kurang berkongsi hal dirinya di akaun Instagram.

Kegembiraan bukan sahaja terlihat pada Awal dan Scha untuk menimang cahaya mata kedua mereka, malah anak sulung mereka, Lara Alana yang begitu teruja untuk menyambut kelahiran adiknya. Wah dah tak lama lagi, keluarga ini bakal berempat ahlinya.

Meninjau di akaun Instagram Scha, telah berkongsi gambar terkini bersama anaknya, Lara berpakaian sedondon. Kapsyen Scha yang berbunyi iaitu ‘cepatnya besar adik i ni ‘ buat ramai peminat yang memuji gaya dua ber4nak ini. Memang kalau dilihat wajah Lara mirip seperti Scha.

Ikuti perkongsian gambar oleh Scha di bawah ini :

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Di ruang komen, ramai yang memuji dua beran4k ini memang kelihatan begitu comel dan terhibur dengan kapsyen yang dikongsikan oleh Scha itu. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Cantik betul dua beran4k ni p0sing, Lara memang cepat betul tinggi, baru jer umur 6 tahun kan, hehe cute.. “

” Memang nampk mcm twins lah korang ni, per0t pun sama, hehe per0t Lara sama besar dengan mommy dia.. “

” Pandai yer si cilik tu p0sing, lagi pandai dari mommy, nanti besar boleh jadi model pakaian, nampk dah ada bakat.. “

” So beautiful korang ni,, hehe kelakar mommy Lara ni siap meng4ku Lara adik, hehe so comel Scha.. “

” Comel betul dua ‘beradik’ ni, memang Lara mirip Scha, besar dah dia, tinggi pula tu, memang nampk mcm adik beradik, hehe.. “

” Lara memang dah besar, tak lama lagi dah nak jadi kakak, mesti tak sabar kan nk jaga baby, apa-apa pun memang anak beranak ni comel.. “

” Untungnye Scha.. Prgnat pun tak naik badan.. Kalau aku prgnt mesti jadi mak paus dah ni, Lara comel betul pakai baju tu.. “

Memang comel betul gambar ‘ dua beradik’ ni, hehe, Lara pandai betul p0sing. Apa-apa pun, memang berseri-seri wajah Scha, kami dari Berita Kopak berharap Scha sentiasa menjaga diri dan segala urusan ketika bersalin nanti akan dipermudahkan.

Silakan SHARE..

Sumber : IG  Scha Alyahya

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..