” Nampak sar4t dah Tokti, happy birthday Datuk K.. ” – Netizen

Video Kej0tan Ulangtahun Kelahiran Datuk Seri Khalid Jiwa. Wah Peminat Nombor 1 Ferrari Nampaknya Datuk K Ni. Baby Bump Dato’ Siti Pun Nampak Makin Besar Dah !!

Beberapa hari yang lalu, telah genaplah usia suami penyanyi kesayangan ramai, Dato’ Seri Siti Nurhaliza iaitu Datuk Seri Khalid Jiwa yang ke 62 tahun. Walaupun sudah 60-an usianya, Datuk K masih nampak segak dan bertenaga.

Sebagaimana sambutan hari lahir Dato’ Siti bulan lalu, Datuk K juga diraikan oleh anak-anak, menantu dan cucu-cucunya di rumah. Tinjauan di akaun Instagram Dato’ Siti sendiri ada dikongsikan satu video Tik T0k dari Datuk K semasa sambutan di rumah mereka.

Setiap kali hadirnya tarikh ulangtahun pasangan ini, pastinya ada sahaja majlis kej0tan daripada ahli keluarga tersayang. Menerusi akaun Instagram Ctdk. austria ( akaun sosial oleh kelab peminat ) telah dikongsikan satu video ketika majlis kej0tan istimewa untuk Datuk K ini.

Disediakan kek yang terpampang logo Ferrari bersama belon-belon merah di sekeliling, Dato’ Siti dan anak-anak yang lain juga ada di majlis ini. Memberikan sepatah dua katanya, Datuk K menyebut nama anak-anaknya itu.

Jom tonton video di bawah :

Dato’ Siti yang berada di samping suami tersayang ini juga nampak ceria walaupun sudah sar4t mengandung. Dalam baju putih yang simple, penampilan Dato’ Siti itu telah mencur1 perhatian peminat. Antara komen-komen mereka :

” Lagi hamil ke mbak Siti, macam boy sahaja. Comel Tokti, Happy birthday Datuk K.. “

” Nampak sar4t dah Tokti, happy birthday Datuk K. Datuk k ada anak 5 nak masuk 6.. cucu 6 orang meriah.. rezeki tokti dapat sepasang.. “

” Sanah helwa Datuk K, semoga panjang umur. Mantap Datuk, makin comel Tokti. Dato Sri Khalid tcari2 heronya , Aazief.. “

” Happy birthday Datuk K. comel je Tok ti, dah nengeneng perut tu. Semoga selamat semuanya.. “

” Ya Rabbi, ket1nggalan saya baru perasan Tok Ti kita perut dah nampak besar. nampk cam baby boy jer tu. Tahniah Ya Tok Ti.. “

Ketika mengumumkan berita kehamilan tahun lalu, Dato’ Siti juga sudahpun memaklumkan bahawa bayinya ini adalah lelaki. Jangkaan bersalin Dato’ Siti pula pada April nanti dan cuma tinggal berbaki kurang lebih 2 bulan sahaja lagi.

Semakin sar4t semakin berseri Dato’ Siti dan kemesraannya bersama Datuk K sememangnya sering menjadi perhatian peminat. Apa pun, happy belated birthday untuk Datuk K dan semoga segala impian dimakbulkan Allah.

Silakan SHARE..

Sumber : IG ctdk.austria, IG Ctdk

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..