” Dia buat sendiri, dia pula yang minta t0long.. ” – Netizen

Video Alisa Aisyah Berpur4-Pur4 Meminta T0long Buat Ramai Terhibur. Amboi, Pandai Berdrama Yer Alisa Ni, Comel Sangat !!

Anak kedua pasangan selebriti, Hairul Azreen dan Hanis Zalikha ini sering menjadi perhatian di media sosial. Kecomelan dan keletah Alisa Aisyah ini telah membuatkan Alisa memenangi Anugerah Si Cilik Melet0p yang dianjurkan pada tahun ini.

Antara entri terbaru di akaun Instagram Alisa ialah video Alisa sedang memanjat sofa. Alisa kemudiannya berpura-pura meminta tolong dengan menjer1t ‘somebody help’  beberapa kali. Gelagatnya itu turut membuatkan Hanis terhibur.

Selain itu, respon Alisa apabila bertanya kepada ibunya tentang apa yang berlaku juga turut membuatkan ramai terhibur. Seperti satu trademark pula kerana kebanyakan video Alisa pasti dia suka bertanya kepada ibunya ‘ mommy, what happen ? ‘.

Semakin Alisa membesar, semakin banyak akal dan gelagat Alisa yang mencu1t hati. Alisa juga dilihat seorang yang gemar berceloteh. Siapa tidak ger4m melihat si comel Alisa ini kan. Tengok banyak kali pun tidak puas.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian video ini telah membuatkan ramai terhibur melihat gelagat Alisa. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” Eh eh dia yang panjat sendiri tetiba “somebody help”. Eyy ger4m la awak ni.. tak habis habis dgn whatt happennnn dia.. why so cute.. “

” Dramatic betul ehh alisa ni. comelllll nyaaaaa budak nii.. dah besar dah.. ger4m betul rambut dia nk masuk mulut tu.. comellah budak ni.. “

” Nape saya tgk alisa ni mcm tgh story telling.. cerdik sgt ni.. Eeee comel betul.. Comey nya klu ckp…”mummy ,what happen ?.. so cute.. hai… alisa comey.. “

” Eeeee ger4mnya .. Why so cute.. lepas mintak tolong . dia hai2 pulak dh.. Mommy what happen ? aww so cute.. Selalu tunggu video Alisa.. “

” Someday help somebody help. I’m coming right now to help you.. I b1te youu alisaaa ger4mm .. Comel nyeee alisaa ni bijak sgtt ckp .. “

” Pandai berdrama noh. MasyaAllah cute nyaaa.. eiii dia ni.. nape la suka buat acik ger4m kt awak ni alisa.. eee, shoo cuteee.. “

” Eyyy budak ucuk ni laaaaa.. cute jer dia.. Bijaknya.. Comel sgt2.. Eeee drama la dia ni tau  cuteee.. Eee…gedik dia. Dia buat sendiri.. dia pula yg mnta tolong. Ger4m dgr suara dia.. “

Amboi, Alisa sekarang sudah pandai berdrama ye. Maklumlah anak kepada pelakon, Alisa pun nampaknya mewarisi bakat lakonan ibu dan bapanya. Semoga Alisa Aisyah membesar menjadi anak yang berjaya dan membanggakan kedua ibubapa.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Alisa Aisyah

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..