” Nampak muka overwhelmed tu hehe.. ” – Netizen

Scha Alyahya Kongsi Gambar Bersama Hadiah Ulangtahun Kelahiran Yang Diterimanya. Wah Banyaknya Hadiah, Sampai Scha Pun Hampir ‘Tenggel4m’. Komen Awal Ashaari Buat Peminat Terhibur !!

Dua hari yang lepas merupakan ulangtahun kelahiran model dan pelakon Scha Alyahya. Kata peminat, sekalipun sudah lewat 30-an umurnya, Scha kelihatan seperti baru awal 20-an. Mommy kepada Lara Alana dan Lyla Amina ini memang cantik wajahnya.

Meninjau akaun Instagram Scha Alyahya, telah dikongsikan sekeping gambar yang memperlihatkan Scha bersama jambangan bunga dan kek yang diterima daripada peminat sempena hari lahirnya ini.

Di ruangan kapsyennya, Scha menzahirkan ucapan terima kasihnya untuk semua peminat yang mengirimkan bunga dan hadiah. Tidak lupa juga untuk yang mendoakan Scha dan ini membuatkan Scha rasa disayangi dan istimewa.

Bukan satu tetapi lebih daripada 10 jambangan bunga yang terdiri daripada pelbagai jenis bunga-bungaan diterima Scha. Sudah seperti kedai bunga gayanya, tentu rumah Scha semerbak mewangi dengan bau dari bunga tersebut.

Jom baca perkongsian di bawah :

Posting Scha sehingga kini sudahpun merekodkan sebanyak 124 ribu tanda likes daripada peminat dan lebih 1000 komen dit1nggalkan mereka. Antara komen-komen yang dapat dikongsikan :

” Happy birthday beautiful sister, Kalau i dapat flowers banyak tu, dah bers1n non stop ni haha.. ” – Ning Baizura

” Happy birthday mommy Lara dan Lyla. Reaksi muka Scha tu macam memikir mana nak simpan semua bunga-bunga ni hehe.. “

” Eh eh ni taman ke apa ni. Happy birthday sis cantik, You deserved it all. Keep stunning idol. Nampak muka overwhelmed tu hehe.. “

” Rumah dah jadi taman bunga lah haha. Reaction muka kak Scha macam haha, lucu la kak Scha ni. Selamat hari lahir queen.. “

” Mana Scha, nampak bunga je ni haha. Happy birthday The Princess Scha. May Allah bless you and happy always with kids.. “

” Macam Kpop idol bila birthday. Happy birthday my fevret girl crush. Terus bertukar rumah jadi taman bunga ala-ala kedai bunga terus.. “

” What the heck that face hehe. Selamat hari lanjut usia hampa. Seronoknya ramai yang menyayangi dan menghargai. Semoga success selalu Scha.. “

Komen yang diberikan oleh Awal juga mencuit hati. Amboi daddy Lara dan Lyla ni, bukan main lagi. Kedai bunga tak boleh bukak masa PKP daddy ye.

Alhamdulillah, Scha dikelilingi oleh ramai insan yang penyayang jiwanya. Waktu selepas bersalinkan Lyla tempoh hari juga, begini keadaan rumahnya. Sejarah berulang lagi, apa pun kami di Berita Kopak mengucapkan happy belated birthday buat Scha dan semoga Scha success selalu dalam karier.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Scha Alyahya

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..