” Berani betul tanya soalan macam tu. Kelakar tengok suami isteri ni.. ” – Netizen

Video Black Hanifah Ucap Happy Anniversary Kepada Isterinya Buat Ramai Terhibur. Part Last Tu Memang Lawak, Berani Betul Black, Haha. Happy Aniversary Black Dan Cira !!

Bagi yang mengikuti perkembangan penyanyi Black Hanifah pasti terhibur akan perkongsian video-videonya di Instagram yang mencu1t hati. Sedikit info, Black telah mendirikan rumah tangga bersama Naquia Yasirah dan dikurniakan sepasang cahaya mata, Khaleef Dayyan dan Rindu Dayyana.

Meninjau di akaun Instagram Black, telah berkongsi satu video yang memaparkan dia telah memberikan ucapan kepada isterinya, yang lebih dikenali sebagai Cira sempena ulang tahun perkahwinan mereka yang ke- 8 tahun pada hari ini.

Namun paling menghiburkan adalah, menerusi video itu Black telah bercakap menggunakan loghat utara. Sempat menyak4t isterinya dengan satu soalan pada hujung video tersebut, buat isteri dan Black sama-sama berdek4h ketawa.

Ada peminat menyatakan bahawa, memang sebegitu cara orang sebelah utara melawak, mungkin bagi orang-orang dari negeri lain mendengarnya agak sedikit ‘kas4r’. Berani betul soalan Black tu, nasib Cira pun cool je, dia pun ketawa sekali.

Tonton perkongsian video tersebut di bawah ini :

Di ruangan komen, ramai yang terhibur menonton perkongsian video oleh Black dan mereka juga turut memberikan kata ucapan buat pasangan ini. Antara komen-komen netizen adalah :

” Hahaaha, seng4l lah h4ng black, nasib tak kena sm4ckd0wn dengan b1ni. Win betul soalan, terhibur aku tengok video ni.. “

” Hat ni win, bahasa kas4q melawak lak1 b1ni kalau oghang utagha memang laguni. Tak rasa bi4dap pun ni .. ” 

” Happy anniversarry Black dan Cira, wah kejap masa berlalu, dah lapan tahun kan korang dah kwen, anak dah dua.. “

” Selamat ulang tahun beb, didoakan semoga sentiasa bahagia dan ik4an ini akan kekal hingga ke syurga, amin.. “

” Kelakar lah Black ni, rajin sak4t isteri betul. Semoga bahagia sentiasa dan diberikan kesihatan baik-baik sahaja untuk korang, amin.. “

” Happy annivesary Black  and wife. Moga sentiasa dalam rahmat NYA, bhiga bersama anak-anak yang tersayang, aaaaminn.. ‘

” Beng0ng lah abg Black ni, kasi t0mb0k dia lah kak Cira, haha berani betul tya soalan mcm tu. Kelakar tengok suami isteri ni melawak.. “

Tak penah tak kelakar lah Black ni. Apa-apa pun, perkongsian oleh Black itu hanyalah sekadar hiburan semata-mata dan diharap para pembaca turut terhibur. Happy anniversarry Black dan Cira, semoga kalian akan kekal bahagia hingga ke syurga.

Silakan SHARE…

Sumber : IG  Black Hanifah

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..