“ Muka dia amazed sangat tengok lampu tu.. “ – Netizen

Vide0 Terbaru Shariq Gabriel Yang Asyik Melihat Ring Light Raih Perhatian Ramai. Amboi Shariq, Sampai Mama Cuit-Cuit Pipi Buat Tak Tahu. Comel Sangat Shariq Ni !!

Bayi yang berwajah seperti kacukan Mat Saleh ini sering menjadi perhatian akhir-akhir ini. Anak kepada pelakon Emma Maembong ini pasti akan membuatkan sesiapa sahaja merasa ger4m melihat kecomelan wajahnya. Bagi peminat Emma Maembong, pasti tertunggu-tunggu perkembangan dan video bayinya itu.

Hasil tinjauan di akaun Instagram Shariq, satu video telah dimuatnaik yang memaparkan dirinya sedang didukung oleh mama tersayang. Dalam video itu, Shariq dengan begitu ralit melihat ke arah ring light yang dipasang oleh Emma.

Meskipun pipi Shariq dicuit-cuit oleh Emma, empunya diri kelihatan tidak mengend4hkan us1kan mamanya tetapi tetap fokus melihat ke arah lampu gelang berkenaan. Alahai, sampai tidak berkedip mata si comel.

Shariq boleh di katakan antara anak artis yang selalu mendapat perhatian di Malaysia. Ini kerana mukanya yang begitu comel membuatkan sesiapa sahaja ger4m melihatnya. Wajahnya yang comel saling tidak tump4h seperti mama dan babanya. Part mata tu memang seakan sama dengan mamanya.

Jom ikuti perkongsian video di bawah :

Melihat ke ruangan komen, rata-rata netizen memuji wajah Emma yang cantik dan juga ramai yang ger4m dengan kecomelan putih gebu dan mata hazel Shariq. Antara komen-komen peminat :

” Mama brown eyes Gabriel grey eyes.. cantiknyaaa mata dia Ya Allah.. alahaii cntiknya mata dye.. gebu lak tu aunty love la ngn dye.. “

” Handsome boy.. Allah.. besarnya mata omey sangat.. S0rry emma.. he looks more like his daddy.. Ger4mnyaaa tgk.. Mata shariq sama laa dgn mommy dia.. “

” Eee ger4mnyaa tengok bud4k comel ni.. comellnya.. MashaAllah.. Hahhaa caption tu.. seketul ger4mnyaa.. “

” Haihh comel betul dia ni.. Ger4mm nak sangat meet shariq.. ee comeyyy nyaa.. Mata macam mak dia and muka macam daddy dia.. “

” Comey g1ler.. so comel bby Gabriel.. Hnsem bby ni.. Comeynyaaa samalah.. Comeiii.. amboi kemain fokus lg dia.. “

” Comel sangat.. f4ll in love.. Comel sgt la hai.. hari2 wajib tgk ig ni.. Photocopy.. Eee Ger4mm nya tengok.. rasa nak dukung.. “

” Ger4mnyaa.. tgk muka dia amazed sgt tgk lampu tu.. untie pinjam gmbar awk nak kenan baby dlm ni eh.. “

Kecomelan anak pelakon ini memang tidak dapat dinafikan lagi. Apa-apa pun kami di Berita Kopak mendoakan semoga Shariq Gabriel, Emma Maembong dan keluarga sentiasa sihat dan bahagia selalu hingga syurga.

Silakan SHARE..

Sumber : IG shariqgabriel

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..