“ Lawak la mek Ameena ni, comel je dia main sor0k ya.. ” – Netizen

Vide0 Ameena Sofia, Anak Fizi Ali Dan Shakilla Khoriri Main Sor0k-Sor0k Dalam Kedai Cur1 Perhatian Ramai. Sampai R1sau Umi Dan Daddy Cari Dia. Alahai Ameena, Lucu Betul !!

Ameena Sofia ialah anak kepada pasangan selebriti Fizi Ali dan Shakilla Khoriri. Semakin membesar, si kecil ini terlihat cantik mewarisi ibunya. Telatahnya yang manja bersama umi dan daddy sentiasa membuatkan peminat ger4m akan aksi comelnya.

Mengintai ke akaun Instagramnya, terdapat satu video baru Ameena di dalam kedai permainan bersama umi dan daddynya. Gelag4t Ameena yang riang bermain sor0k-sor0k membuatkan netizen terhibur melihatnya.

Sebaik sahaja namanya di panggil oleh Fizi, terus terdengar suara gelak kecil Ameena yang menyor0k di dalam rak permainan itu. Apa yang menarik, Ameena kelihatan begitu seronok apabila dirinya telah dijumpai oleh Fizi dan Shakilla. Alahai Ameena, siap cakap ‘tadaa’ lagi kepada umi dan daddy ya.

Keletah Ameena ini juga sedikit sebanyak mengundang perasaan r1sau kepada umi dan daddy. Tulis di akaun Instagram Ameena, Fizi dan Shakilla khu4tir apabila melihat Ameena tiada di sekeliling mereka. Sempat pula Ameena ajak umi dan daddynya main sor0k-sor0k pada waktu itu.

Jom tonton video di bawah :

Ameena kelihatan cute mengenakan baju dan kasut berwarna putih. Gelag4t Ameena di dalam video itu buat ramai gel1 hati menonton reaks1nya berkali-kali. Antara komen-komen yang dit1nggalkan :

“ Comel LA Ameena ni.. Eee cuteee.. Dia tadaa kan umi ngan daddy.. Halah halah comelll.. Betul2 baby alive ni.. Nak beli yg tu comel.. ”

“ Lucunya tgk keletah ameena Sofia.. hahaha comel jela.. pandai cari port nyorok ameena haih.. Mcm anak patung pula ameena.. ”

“ Hahaha cerdik betholl la Ameena ni.. Ger4m tengok.. Masyaa Allaahh bertuah anak umi ni.. Comel laa telatah ameena ni.. Like.. Ameena pakai kasut apa tu.. ”

“ Ya Allah comell nyee.. Aloh alog cute nya.. banyak akal ni hehe.. ni patung 5d ke blh gerak, bdk kck ni lah.. Comelnyaaa ameena berkali kali ulanggg tengokkk.. ”

“ Pandaiiinyaa ameenaa.. cuteee je diaa nyorokk.. Hahaha lawak la mek ameena ni.. r1sau umi daddyy tuu.. Banyak akai betul bud4k ni.. Klu  tak gelak tu mesti tak tau dia kt situ.. ”

“ Ameena ni macam watak kartun Boo Dalam filem M0nster Inc.. Comell.. Seronok pulak dia.. umi dgn daddy dia macam nak pec4h jant0ng r1sau.. ”

“ Teringat citer cartoon minion tu cik meena ni mcm watak cartoon tu dgn rambut dia.. Dgn baju diaaa.. Comel je dia main sorok yaaa.. Eii cute nya dia.. ”

Ameena yang masih diusia kecil ini masih dalam perkembangan kanak-kanak. Banyak perkara yang belum Ameena masih belajar dan pastinya Ameena akan membesar dengan sihat menjadi anak yang baik. Apa pun semoga Ameena sentiasa dalam lindunganNya serta sentiasa jadi penghibur hati buat umi dan daddy. Aminn..

Silakan SHARE..

Sumber: IG ameenasofia_, fiziali_

Artikel ini disediakan oleh Berita Kopak. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..