” Comel betul, macam faham je mummy hai dekat dia.. ” – Netizen

Video Terbaru Nur Fatima Aisya Bersama Fazura Dan Fattah Amin. Amboi Fatima, Mommy Tegur Sikit Je Terus Tersengih. Pandai Sangat Siap Pandang Mommy Lagi. Jarang Tengok Fatima Senyum Macam Ni, Comel Sangat !!

Setiap kali wajah si kecil ini dikongsikan, pastinya peminat teruja melihat wajah dan telatahnya. Nur Fatima Aisya nama yang indah dan dipilih oleh Nur Fazura dan Fattah Amin untuk puteri sulung mereka ini. Populariti Fazura dan Fattah membuatkan Fatima juga terkena temp1asnya.

Meninjau akaun Instagram Fattzura Rangers ( akaun kelab peminat ) , telah dikongsikan satu video yang memaparkan gelagat Fatima ketika bersama Fazura dan Fattah. Kelihatan Fatima didukung Fattah sambil menghadap ke arah cermin.

Fazura yang berada di hadapan Fatima dan Fattah merakam aksi mereka bertiga. Mendengar suara mommynya menyebut ‘hai’, terus Fatima tersenyum sambil memandang ke arah Fazura. Alahai Fatima, senyuman tu memang semanis senyuman mommy sangat.

Bukan selalu dapat melihat senyuman dan ketawa si m0ntel ini kerana kebiasaannya Fatima hanya fokus memandang ke arah kamera tanpa sebarang reaksi. Betul-betul copy paste daddy wajah Fatima ini, namun cantik macam mommynya.

Jom tonton video di bawah :

Gelagat Fatima yang tersengih memandang Fazura setelah disapa mommynya itu menarik perhatian peminat. Fatima ini tak pernah tak buat peminat ger4m melihatnya telatahnya. Antara komen-komen mereka :

” Tak boleh ek tak buat aunty ger4m. Haih ger4m sangat tengok baby Fatima bamb4m ni.. Comelnya dah pandai response bila mommy say hi.. “

” Dah pandai senyum sekarang dia, ger4m la comel sangat ni. Fatima senyum tak boleh tahan. Grr rasa nak cub1t je.. “

” Pandai la dia ni, ger4m tengok bila dia senyum tu. Comel betul, macam faham je mummy hai dekat dia. Makin bijak.. “

” Mahal senyuman Fatima tu, love sangat. Sekali dia senyum, pehh manis leting hehehe. Comel, manis dan gebu gebas.. “

Fatima penghibur hati mommy dan daddy yang sentiasa menceriakan suasana. Melihat Fatima membesar pasti membuatkan Fazura dan Fattah merasa bahagia dengan kurniaan Allah dalam rumahtangga mereka ini.

Ini belum Fatima ke fasa merangkap, berjalan, bercakap dan seterusnya berlari. Pada waktu itu pasti suasana akan jadi meriah dengan suara si kecil ini. Semoga Fatima terus membesar dengan sihat dan menjadi anak yang menyenangkan hati seluruh keluarga.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fattzura Rangers, IG Fazura

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..