Connect with us

Artis / Selebriti

” Masa zaman kanak-kanak suka senyum, sebijik muka bondanya.. ” – Netizen

Video Throwback DYTM Pengiran Muda ‘Abdul Wakeel Dari Zaman Kanak-Kanak Sehingga Kini. Alahai Comel Dan Chubbynya Putera Wakeel Masa Kecil, Macam Bondanya Sangat. Lincah Sungguh Masa Sekolah. Dulu Banyak Cakap, Sekarang Pemalu !!

Duli Yang Teramat Mulia Paduka Seri Pengiran Muda Abdul Wakeel menjadi sorotan ramai ketika majlis pernikahan kekandanya, Putera Mateen. Memiliki sebujur wajah yang tampan dan senyuman yang manis, Putera Wakeel juga tinggi orangnya.

Meninjau akaun Tiktok, telah dikongsikan satu video yang memaparkan gambar dan video throwback Putera Wakeel dari usianya kanak-kanak sehingga lah sekarang. Putera Wakeel ketika itu sedikit berisi tubuhnya dan kelihatan begitu comel.

Klik gambar untuk info..

Melihat wajah Putera Wakeel ketika itu, saling tak tumpah dengan wajah bondanya, Azrinaz Mazhar Hakim. Turut sama dipaparkan video ketika Putera Wakeel bersama rakan-rakannya di sekolah rendah. Dapat didengar, Putera Wakeel memberikan sedikit ucapan.

Jika dahulu Putera Wakeel sedikit chubby, namun apabila menginjak usia remaja, Putera Wakeel berubah menjadi kurus dan semakin tinggi. Tidak seperti perangainya ketika kanak-kanak dahulu, Putera Wakeel kini seorang yang pemalu dan segak orangnya.

Jom tonton video di bawah :

( Sila tunggu seketika sekiranya video lambat keluar ) 

@user9112385474794

#princemateen #princewakeel #princemateenwedding #princemateenofbrunei #เจ้าชายบรูไน #เจ้าชายมาทีน

♬ original sound – Awangbsb90 – Awangbsb90

Perkongsian ini sehingga kini telah pun meraih lebih 6000 tanda suka daripada warganet. Antara komen-komen yang diberikan oleh warganet :

” Sebiji muka Bondanya tapiiiii bila Prince Wakeel meningkat dewasa kelihatan kurus cikit & lagi handsome tinggi & kurus ikut Ayahandanya.. ”

” Ya Allah serupa sungguh senyuman dengan bonda nya.. muka bonda sangat masa kecil.. ”

” Masa kecik berisi muka sebijik mak dia prt senyum . Happy sokmo muka. Mai besaq kurus nmpk lain skit. Serius naa ahaha.. semart.. ”

” Masa zaman kanak-kanak suka senyum. Dah remaja mahal betul senyum nyaa… Prince Wakeel handsome.. ”

” Suara Wakeel persis bondanya… muka pun mirip betul masa zaman kanak-kanak tu. dulu chubby, sekarang tinggi betul.. ”

” Kecil-kecil rajin senyum, comel dan notty boy, dah besar masyaAllah.. betul-betul ekslusif jaga muka dia.. ”

” Mesti bonda Azrinaz bangga tgk anak nya dah besar .. Mata bibir senyuman mcm azharina… hensem wakeel ni ameerah cantik mcm mak diorg juga.. ”

Klik gambar untuk info..

Semakin besar semakin tampan dan macho Putera Wakeel ini. Manalah para gadis tidak terjatuh hati melihat Putera Wakeel. Senyumannya membuatkan ramai yang cair. Apa-apa pun, semoga Putera Wakeel berjaya dunia dan akhirat dan menjadi anakanda yang soleh.

Silakan SHARE..

Sumber : Tiktok user9112385474794

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT