Connect with us

Artis / Selebriti

” Luruhnya Bunga Cinta comes happy ending for them in reality.. ” – Komen Netizen

Redza Rosli Telah Pun Selamat Mendirikan Rumahtangga Bersama Pilihan Hatinya. Sama Cantik Dan Sama Padan. Ramai Tak Sangka Dari Drama Ke Realiti !!

Meninjau ke akaun Instagram Astro Gempak, perkongsian sebuah video yang memaparkan pelakon Redza Rosli telah melangsungkan majlis pernikahannya pada hari ini telah meraih perhatian ramai. Ini kerana ramai tidak menyangkakan yang pelakon ini akan berkahwin.

Redza telah bernikah dengan pelakon Bella Hanna yang juga merupakan seorang pelakon. Malah mereka juga pernah berlakon bersama dalam drama bersiri di TV3 berjudul Luruhnya Bunga Cinta. Dalam drama tersebut Redza memegang watak sebagai Nuh, manakala Bella pula sebagai Aleen.

Bagaikan pinang yang dibelah dua, pasangan ini sangat cantik dengan persalinan pengantin berwarna putih. Perkahwinan mereka telah mengej0tkan para peminat kerana sebelum ini tiada sebarang kisah atau pun gosip mengenai mereka. Wah, pandai sungguh simpan rahsia.

Perkongsian video-video ini telah menerima ribuan tanda suka dalam masa beberapa jam sahaja ia dimuatnaik. Dengan sekali lafaz pasangan ini sudah pun bergelar sebagai pasangan suami dan isteri. Terserlah seri pengantin pada wajah Bella.

Jom tonton video di bawah :

Di ruangan komen, pelbagai respon yang diberikan oleh netizen. Rata-ratanya sangat suka akan pasangan ini. Antara komen-komen yang diberikan :

” Dari drama ke real, luruhnya bunga cinta comes happy ending for them in reality. Knp rasa mcm tgh berlakon ni redza Btw congrats both of you.. “

” Tahniah. X yah heboh2. Mcm ni bgus elak ain. Bella ni. Ex intern kat Tinker Studio kan. Sama batch ngn ahirine & aqid tu rasanya time tu.. “

” Wow tak da angin tak da ribut.. Alhamdulillah.congratulation both semoga Sampai ke jannah.. Yayyy Nuh kahwin dengan Aleen.. “

” Woww ni betul betul tiber, tahniah.. Dia slalu berlakon kahwin2, jadi tak tahu ni lakonan ke betul2.. Ini bukan drama kan? Omg my second crush lepas remy ishak .. “

” Tahniah redzarosli semoga berkekalan sehingga penghujung nyawa.. siapa perempuan nih? artis juga ke? muka cm mummy jebat pun ada.. “

” Alhamdulillah… Lebih baik mcm ni… DiamΒ² boom! Terus ada majlis nikah kawen.. Mcm muka nabila exwife syanaz.. “

” Muka redza mcm mamu.. ni mamu junior laΒ tahniah redza..selamat pengantin baru.. Dari pasangan dlm drama jdi pasangan real life alhamdulillah congratulations bang redza .. “

Sama cantik dan sama padan pasangan pengantin baru ini. Kami di Berita Kopak mengucapkan tahniah kepada Redza Rosli dan Bella Hanna. Semoga bahtera perkahwinan yang dibina berkekalan sehingga ke syurga dan dikurniakan cahaya mata. Amin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Astro Gempak, REdza Rosli

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright Β© Berita Kopak

##FREAKOUT