” Lepas kahwin nampak sopan jer penampilan.. ” – Netizen

Penampilan Terkini Tasha Shilla Selepas Bergelar Isteri Cur1 Tumpuan Ramai. Wahh Cantiknya Shila, Manis Sungguh !!

Pelakon Tasha Shilla yang telah mendirikan rumah tangga bersama jejaka pilihan hatinya iaitu Muhammad Atiq Idris pada bulan Februari lalu kelihatan kini sering berkongsi gambar bersama suami tercinta. Jelas terpancar pasangan ini makin bahagia dengan kehidupan baru mereka.

Hasil tinjauan di Instagram, Tasha kini kelihatan semakin cantik dan berseri-seri lebih-lebih lagi, penampilan yang di tonjolkan oleh Tasha sekarang sangat sopan dan manis. Jika dahulu, dia dikenali dengan imej yang seks1, namun berubahannya sangat ketara apabila dirinya sudah bergelar isteri.

Mengimbau detik perkenalan pasangan ini, mereka telah mengenali selama 2 bulan dan terus mengikat tali pertunangan dan beberapa hari selepas itu pasangan ini diijabkabulkan sebagai pasangan suami isteri yang sah. Majlis pernikahan pasangan dihadiri oleh keluarga terdekat.

Berkongsi gambar tampil berpakaian sedondon bersama suami tercinta, kelihatan Tasha begitu manis sekali, lebih-lebih lagi Tasha mengenakan dress labuh berwarna hijau menaikkan lagi serinya. Bahagia betul melihat pasangan ini yang rupa paras mereka seiras jika dipandang.

Ikuti perkongsian tersebut di bawah :

View this post on Instagram

Mr. & Mrs Green 💚 #Sundate

A post shared by TASHA SHILLA (@tashashilla) on

Rata-rata netizen turut memuji Tasha yang kelihatan semakin cantik dengan penampilan sopannya. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Lps kahwin nampak sopan je penampilan, sejuk mata memandang. Take care Tasha.. “

” Serasi sangat berdua ni.. Semoga berbahagia.. “

” Sukanyaaa tengokkkkk both husband n wifeyyy niiii.. “

” Cantiknya Tasha, sejuk jer tengok.. “

” Sukalah seronok pasangan ni, bahagia.. “

” Ehh muka sama lah, comel !! “

Cantik betul Tasha, jelas terlihat wajah pasangan ini sekarang sangat bahagia. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak mendoakan semoga Tasha dan suami sentiasa diberikan kebahagian dalam rumah tangga mereka dan ikatan perkahwinan yang dibina kekal hingga ke jannah. Aamin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Tasha Shilla

Aktikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..