” Wah tak lama lagi nak bersalin.. ” – Netizen

Penampilan Terkini Bella Astillah Yang Sedang Sarat Hamil Jadi Tumpuan. Wah Dah Besar Sangat Perut Bella. Comel Sungguh Ibu Mengandung Ini !!

Rasanya seperti baru semalam Bella Astillah memberitahu dirinya berbadan dua. Hamil anak keduanya namun dirahsiakan daripada pengetahuan umum membuatkan Bella menjadi bualan hangat bulan lalu. Turut merahsiakan hubungannya bersama Aliff Aziz buatkan ramai terkej0t apabila berita kandungannya itu tersebar.

Namun Bella menegaskan dia punya sebab untuk tidak berkongsikan hal peribadi terutamanya hal rumahtangganya ini kepada umum kerana mengambil iktibar daripada peristiwa lalu. Pengakuan Bella meleraikan semua persoalan dan peminat mula mengikuti setiap perkongsiannya untuk mengetahui tentang bayi ini.

Bella dan Aliff juga membuat gender reveal bayi kedua mereka ini secara live dek kerana mereka yang terp1sah jauh kerana PKP. Bakal melahirkan bayi perempuan, peminat sudah tidak sabar lagi menunggu Bella bersalin. Bella juga turut memberitahu ketika live bahawa due bersalinnya dijangka pada bulan Julai.

Menerusi akaun Instagram, Bella Astillah telah berkongsi sekeping gambar terkininya yang jelas menampakkan baby bumpnya itu. Bella yang turut memberitahu bahawa kandungannya yang kini sudah pun di minggu ke 35 buat peminat teruja. Wah semakin hampir dengan due date baby la.

Jom baca perkongsian di bawah :

Perkongsian ini mendapat perhatian ramai. Antara komen-komen mereka :

” Wahh sikit hari je lah nak due. Semoga dipermudahkan segala urusan bella.. “

” Comelnya baby bump bella.. “

” Kak Bella nmpk temb4m dh but still cute.. “

” Omg tiba-tiba dah lagi besar !! Jaga diri Bella. All the best for your last few weeks.. “

” Tak lama dah tu.. Take care Bella.. “

” Wah… Tak lama lagi nak bersalin.. “

” So comel. Take care pretty mummy.. “

Dah sarat pun tetap comel dan bertenaga Bella ni. Sedar tak sedar berbaki berapa minggu sahaja lagi untuk Bella melahirkan. Semoga segala urusan Bella dipermudahkan sehingga saat melahirkan nanti. Moga Allah sentiasa lindungi Bella dan bayi yang dikandung dari sebarang bahay4. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Bella Astillah

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..