” Lembutnya Ameena bercakap. Dah lah comel, rajin pula tu.. ” – Netizen

Video Anak Perempuan Shukri Yahaya, Aaira Ameena Sedang Membuat Cup Cake Raih Pujian Ramai. Alahai Comel Betul Gaya Ameena, Nanti Besar Mesti Pandai Masak Macam Mummy Ni !!

Bagi yang mengikuti pelakon Shukri Yahaya pasti tahu Shukri sekarang sudah memiliki dua orang cahaya mata iaitu Aaira Ameena dan Maleeq Miqayl. Malah kedua-dua anak Shukri ini juga sering mencur1 perhatian warganet kerana kecomelan mereka.

Terbaru, meninjau di akaun Instagram milik isteri Shukri, Tya Adnan ada berkongsi video yang memaparkan Ameena sedang membuat cup cake. Gelagat Ameena dalam video itu sekali telah menarik perhatian ramai.

Baru berusia 6 tahun, dilihat Ameena tidak kekok langsung ketika sedang melakukan aktiviti di dapur. Bahkan anak Shukri ini memiliki perwatakan yang sangat lembah lembut dan ini terbukti ketika Ameena bercakap penuh sopan dengan ibunya dalam video tersebut.

Menerusi video itu juga, turut keihatan kelibat Shukri datang melihat Ameena di dapur. Di akhir video, Ameena telah berjaya menyiapkan cup cake dan meletakkan whipped cream serta sedikit colour rice pada kek kesukaannya itu.

Jom tonton video di bawah ini :

Di ruangan komen, rata-rata menyukai video Ameena dan memuji kerajinannya membuat cup cake. Antara komen-komen menarik adalah :

” Ameena the cutest girl, manis and soft spoken. I like her so muchh. She’s a wonderful girl like her mom.. “

” Good girl Ameena, bsr nanti macam mommy pandai masak. Semoga mnjd ank yg solehah n dirahmati oleh Allah SWT jua hndknya A’amiin.. “

 ” Lembutnya Ameena bercakap, dah lah comel, rajin pula tu. Untung Shuk dan Tya ada anak serajin Ameena.. “

 ” Comel macam ayahnya. Mesti sedap ni Ameena masak, plus pulak ada whipping cream tu memang sedap g1ler.. “

” Hye Chef Ameena, nampak gayanya mewarisi kepakaran mummy dia ni. Hebat lah Ameena, hehe.. “

 ” Budak ni kan, comei sungguh aihhhh. Semoga Ameena menjadi anak yg solehah berjaya dunia akh1rat, ameen.. “

” Suka tengok Ameena senyum, senyumannya sama macam papa dia betul. Rajin lah Ameena buat kek, mesti sedap.. “

Alahai pandainya Ameena buat cup cake. Comel betul anak sulung Shukri Yahaya ni, patut ramai yang memuji. Apa-apa pun, semoga Ameena terus membesar dengan sihat selalu dan menjadi anak yang baik buat kedua orang tuanya.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Tya Adnan, Shukri Yahaya, Aaira Ameena

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..