” Kawan tengah sy0k mimpi tu tetiba bapak pulak jer1t. Comel anak beran4k ni.. ” – Netizen

Gelagat Shukri Yahaya Menyak4t Anaknya, Aaira Ameena Yang Tertidur Dalam Kereta Buat Peminat Terhibur. Amboi Bukan Main Lagi Stylo Ameena. Ayahnya Pun, Kac4u Daun Betullah. Haha !!

Bagi pengikut setia pasangan Shukri Yahaya dan Tya Adnan, pastinya sudah ‘masak’ dengan perangai Shukri yang suka menyak4t isteri dan anak-anak. Dikurniakan sepasang anak iaitu Aaira Ameena dan Maleeq Miqayl, kehidupan mereka semakin bahagia.

Meninjau akaun Instagram Tya Adnan, telah dikongsikan beberapa keping gambar dan sebuah video yang memperlihatkan gelagat Ameena ketika berada di dalam kereta. Tulis Tya, perjalanan cuma 20 minit namun pen4tnya Ameena macam 20 jam perjalanan.

Ameena yang memakai seluar seluar dan baju berwarna putih sedang duduk di kerusi belakang. Dengan cermin mata hitam dan memakai beg silangnya, Ameena nampak bergaya. Hai lah Ameena, sampai terlelap pen4t sangat ye puasa-puasa ni.

Shukri pula melihat Ameena lena tidur mula menyak4t anaknya ini. Bukan main kuat lagi Shukri melaungkan nama Ameena. Sampai tersedar Ameena dari tidur, ayahnya memang suka cari gad0h dengan Ameena kan haha.

Jom tonton video di bawah :

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar dan video seterusnya )

Aksi Shukri ini telahpun merekodkan lebih 30 ribu likes dan rata-rata peminat terhibur melihat cara Shukri mengusik. Antara komen-komen peminat :

” Eyy comel lah gelagat dia. haha bapak dia pun perang4i betul. Comel g1la anak beranak ni.. “

” Kawan tengah sy0k mimpi tu tetiba bapak pulak jer1t haha. The pa1n, bapaknya kuat mengus1k. Baru nak mimpi sampai London, terus pat4h balik mimpi tu.. “

” Aduh baru je nak feel sekali dah sampai. Style betul Ameena tidur, haha bapak dia pun. Jer1t sebijik macam dalam cerita Andainya Takdir 2 tu haha.. “

” Comel je dengan spec nya, stylish girl. Sleep with style ye, kemain Ameena ni. Apalah ayah ni, g4nggu je.. “

” Bapaknya dah kenapa haha. kuat menyak4t anak sangat. Shuk memang suka cari gad0h dengan Ameena haha.. dengk1 betul haha.. “

” Wah swag betul cara tidur tu Ameena, pen4t puasa. Ayahnya pun saje je kac4u. Kemain lagi panggil anak, laungan satu perumahan boleh dengar ni.. “

” Ad0i Shukk.. Ayah selalu cari gad0h dengan Ameenakan, nanti raya minta maaf ok hehe “

Mencuit hati peminat apabila melihat telatah Shukri dengan Ameena ini. Sukalah ayah menyak4t Ameena, jer1t tu memang buat terkej0t betul. Apa pun, selamat berpuasa dan selamat menyambut hari raya Shukri sekeluarga. Stay safe selalu walau di mana berada.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Tya Adnan

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..