” Alhamdulillah yeay adik Hayder dah lahir.. ” – Netizen

Eyra Hazali Kongsi Berita Gembira Selamat Melahirkan Cahayamata Keduanya Semalam. Wah Bertambah Meriah Keluarga Eyra Dan Haziq. Hayder Dah Jadi Abang Long !!

Kira-kira 2 minggu yang lalu, Eyra Hazali ada berkongsikan di Instastory nya memberitahu Eyra dimasukkan ke hospital kerana bayi dalam kandungannya tidak bergerak dan memberikan apa-apa respon. Eyra juga ketika itu mengalami sak1t di bahagian ari-ari.

Semua sedia maklum, Eyra sedang sar4t hamil cahayamata keduanya bersama Haziq Nadzli. Pada perkongsian terdahulu juga, Eyra ada berkongsikan video pendek ketika majlis baby gender keduanya ini namun tidak ditunjukkan apakah jantinanya.

Meninjau entry terbaru di akaun Instagram Eyra, telah dimuatnaik sekeping gambar terbaru Eyra bersama satu berita gembira. Eyra memaklumkan sudah selamat bersalin hero keduanya ini pada 29 April jam 6.18 petang.

Wah nampaknya Haziq dan Hayder ada pertambahan g4ng baru. Syukur anak dan ibu kedua-duanya sihat dan selamat. Eyra turut mengucapkan ribuan terima kasih kepada semua yang mendoakan dirinya.

Jom baca perkongsian di bawah :

Berita gembira ini telah disambut dengan ucapan tahniah daripada peminat. Antara komen-komen peminat yang dapat kami kongsikan :

” Alhamdulillah, hadiah hari raya paling bermakna. Tahniah Eyra dan Haziq. Selamat berpant4ng Eyra sayang.. “

” Alhamdulillah tahniah Eyra. Can’t wait to meet you baby adik. Aipp tangan abang Hayder haha.. Abang long hayder officially.. “

” Yeay congrats korang. Fuyoo papa dia dapat dah 2 orang ahli main bola sep4k hehe. Bertambah askar papa.. “

” Alhamdulillah tahniah Eyra.. yeay abang Hayder la sekarang. Comel je muka Hayder, tu pegang tangan adik baby ke Hayder. Mesti comel macam abang Hayder ni.. “

” Alhamdulillah yeay adik Hayder dah lahir. Hayder dah jadi abang. Selamat berpantang Eyra.. “

” Tahniah sayang, tak sempat nak raya eh hehe. Lahir di hari yang baik bulan yang baik. Semoga menjadi anak yang baik, berbakti kepada kedua ibu bapa di dunia dan akh1rat.. “

” Alhamdulillah syukur, tahniah Eyra dan pasangan. Hayder dah jadi abang long lah. Tahun ni raya berempat, meriah.. “

Alhamdulillah semuanya telahpun selamat dan Eyra secara rasminya sudah bergelar ibu kepada 2 orang anak. Selamat berp4ntang Eyra dan tahniah daripada kami di Berita Kopak. Semoga Eyra gembira selalu dan cepat sembuh seperti biasa.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Eyra Hazali

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..