” Cutenya Maleeq, baby ini yang suka sak4t kakak dia itu.. ” – Netizen

Tya Adnan Kongsi Gambar Anak Keduanya, Maleeq Miqayl. Wah, Handsomenya Maleeq Cuteness 0verl0ad !!

Sekiranya ibu bapa merupakan seorang artis, pastinya anak-anak juga turut terkena tempias daripada populariti tersebut. Begitu juga dengan anak kedua pelakon Syukri Yahaya dan pasangannya Tya Adnan, iaitu Maleeq Miqayl. Selain Maleeq, mereka turut mempunyai seorang lagi anak perempuan bernama Aaira Ameena.

Meninjau ke laman Instagram milik Tya, telah dikongsikan sekeping gambar Maleeq yang sedang berbaring di atas tilam. Maleeq mengenakan romper berwarna putih dan memandang ke arah kamera apabila gambarnya diambil. Maleeq yang dilahirkan pada Julai tahun lalu kini berusia 6 bulan.

Kulit Maleeq yang putih melepak, badan yang temb4m, dagu yang berlapis-lapis serta bibirnya yang kemerah-merahan berserta rambutnya yang tumbuh lebat membuat ramai rasa ger4m apabila memandangnya. Maleeq dilihat mewarisi kecantikan dan ketampanan kedua ibubapanya yang mempunyai paras rupa yang menarik.

Menerusi kapsyen tulisan Tya, Tya mengatakan Hi kepada peminatnya. Pelbagai reaksi diberikan peminatnya apabila melihat gambar Maleeq. Peminatnya memuji Maleeq yang nampak semakin c0mel membuatkan ramai peminatnya tidak puas memandang wajahnya.

Baca perkongsian di bawah :

Meninjau ke ruangan komen, rata-rata peminatnya memuji wajah Maleeq semakin comel dan semakin lama semakin mirip dengan wajah ibunya, Tya. Antara komen-komen yang dit1nggalkan:

” Maleeq.. Muka mama dia.. Baby ni yg suka sak4t kakak dia tu.. Alamak.. Tercair pulak tengok ustaz maleeqmiqayl.. “

” Cutenya maleeq.. Terpes0na.. Makin comel.. Cemb0y.. Dagu 2 dah tu.. Dagu kita sama hahaha.. Shukri yahya clon.. “

” Hensem mcm ayah dia la.. Kali ni adelah muke die mirip akak tyaadnan.. Allah.. Cuteness 0verl0ad dobot ni.. Why so cute.. “

” Hi boy korean eh.. Ji sung junior ahaha.. Bud4k comel ni.. Geram tgk.. Muke mommy sgt.. ” 

Maleeq benar-benar telah mencur1 hati setiap orang yang memandangnya. Apatah lagi wajah Maleeq saling tidak tump4h seperti Tya. Orang tua-tua berkata kalau muka anak lelaki ada iras muka ibu, hubungan anak dan ibu akan lebih rapat dan akrab.

Kalau dilihat sekali imbas memang wajah Maleeq menyerupai Tya. Tidak sabar rasanya ingin melihat Maleeq membesar. Pasti setampan ayahnya Shukri Yahaya. Semoga Maleeq membesar menjadi anak yang soleh, yang baik dan pintar serta mentaati kedua ibu bapanya.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Tya Adnan, IG Shukri Yahya

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..