Connect with us

Artis / Selebriti

” Tak sangka aku dapat buat my first umrah on my birthday. Hadiah paling dahsyat aku dapat ni.. ” – Norreen

Perkongsian Video Pertama Norreen Setibanya Di Tanah Suci Mekah Buat Ramai Sebak. Bertuah Norreen Dapat Buat Umrah Pada Hari Lahir. Doa Ustazah Norhafizah Musa Membuatkan Norreen Menangis, Touching Sangat !!

Hidayah datang dalam pelbagai cara yang kadangkalanya tidak tercapai dek akal. Itu lah yang terjadi kepada Norreen dan kini pelakon wanita ini dalam usaha untuk mengubah dirinya untuk menjadi lebih baik. Pada ketika ini, Norreen berada di tanah suci Mekah mengerjakan umrah bersama sahabatnya, Tya Adnan.

Menerusi akaun Instagram Norreen, satu entry terbaru telah pun dikongsikan di mana ianya video pertama setelah Norreen menjejakkan kaki ke Masjidil Haram. Memulakan kapsyennya dengan ucapan Alhamdulillah, Norreen bersyukur kerana umrah kali pertamanya ini jatuh pada hari ulangtahun kelahirannya.

Klik gambar untuk info..

Tidak pernah terlintas di fikiran Norreen akan mendapat ‘hadiah’ sebegini indah. Allah sebaik-baik Pengatur, segalanya berjalan dengan lancar. Niatnya cuma untuk mengerjakan umrah tetapi Allah aturkan yang lebih bermakna buat Norreen.

Turut sama dalam perjalanan umrah ini adalah Ustazah Norhafizah Musa. Dapat dilihat mereka beriringan keluar dari kawasan masjid sambil wish birthday Norreen. Doa Ustazah Norhafizah yang diucapkan pada waktu itu membuatkan Norreen menangis.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian oleh Norreen ini telah pun meraih lebih 30 ribu tanda suka daripada warganet. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” Im just so happy for you. Rezeki ini lah yang paling dasyat paling hebat Allah can give you.. ”

” Masyaallah this is so special. Semoga Allah swt permudahkan segala urusan you & semue yang ade di sitU.. ”

” Dia yg p.. kita yg nangis.. happy birthday Noreen.. semoga Allah merahmati awk Dunia akhirat.. have a blast one.. ”

” Bestnya Noreen dapat Hidayah camni. suka tenguk dari zaman noreen kat twitter kot aku follow noreen punya gila gila ni. Happy birthday noreen. Bangga tengok Noreen sekarang.. ”

” Suka tengok penghijrahan Norreen sekarang ni. Nampak lebih manis dan sopan. Happy Birthday Norreen.. Semoga sentiasa diberkati, sihat selalu dan panjang umur.. ”

” Pasaipa kita yg tgk ni pun dh berayaq mata.. Allahuakhbar indahnya percaturan Allah. kasih sayang Allah untuk Norreen.. ”

” Kita yang sebak dan nangis sama. too much miracle things that happen to you kak . terlalu banyak nikmat yang Allah dah bagi dalam sekelip mata . may Allah SWT bless and ease everything for your life.. ”

Klik gambar untuk info..

Alhamdulillah sudah tertulis rezeki Norreen, terlalu banyak keajaiban dan nikmat yang Allah beri kepada Norreen dalam sekelip mata. Semoga Norreen tenang mengerjakan ibadat umrah di sana dan mendapat umrah yang mabrur serta dapat istiqamah sampai bila-bila.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Norreen

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT