” Macam-macam akal Maleeq, ikut perang4i ayah suka mengac4u ni.. ” – Netizen

Gambar-Gambar Dan Video Gelagat Anak Lelaki Shukri Yahaya, Maleeq Miqayl Di Rumah Buat Peminat Terhibur. Amb0i Maleeq, Makin Kuat Mengus1k Kakak Ameena. Muka Nak4l Tu, Ger4m Betul !!

Diberi nama Maleeq Miqayl, cahayamata kedua pasangan pelakon Shukri Yahaya dan Tya Adnan ini antara bayi comel yang sering menjadi perhatian peminat. Sebagaimana kakaknya Aaira Ameena, Maleeq juga memiliki sepasang lesung pipit yang dalam.

Terdahulu, Tya ada berkongsikan video yang menunjukkan gelagat Maleeq yang meng4cau Ameena dengan menget0k kepalanya dengan remote televisyen. Mungkin anak kedua memang sedikit cheeky perang4inya, namun video ini telahpun dipad4mkan.

Terbaru di Instagram Maleeq Miqayl, beberapa keping gambar dan video terbaru Maleeq pula dimuatnaik. Paparan gambar pertama menunjukkan Maleeq menikmati buah pisang dan videonya pula menyusul pada paparan kedua.

Turut dikongsikan video Maleeq yang meng4cau Ameena yang sedang berbaring. Alahai Maleeq, sampai menjer1t si kakak Ameena dibul1 adik. Bak kata Tya, Maleeq sudah jadi n0tty sekarang yer. Muka tersengih Maleeq sambil jari dimasukkan ke dalam mulut itu lagi buat peminat ger4m melihatnya.

Jom baca perkongsian di bawah :

(Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar dan menonton video seterusnya..)

Gelagat Maleeq ini sehingga kini telahpun mendapat likes sebanyak 12,376 daripada peminat. Antara komen-komen peminat yang dapat dikongsikan :

” Adik ni perang4i ayah dia kan haha. Muka macam mommy sangat tapi suka mengac4u macam ayah. N0tty boy ger4m betul tengok.. “

” Muka mommy tapi perang4i menyak4t macam ayah. Fair dua-dua ada. Maleeq mengajuk kakak Ameena menjer1t tu.. “

” Comel dan hands0me lah Maleeq ni. Semangat betul Maleeq dapat makan pisang tu, sampai muncung mulut tu.. “

” Ad0hai hands0me boy dia, muka bahagia dapat buat kakak Ameena tu haha. Nak4l la Maleeq ni, eiyy ger4m je tengok.. “

” Comel je diorang suka tengok. Maleeq punya muka lepas kac4u kak dia tu, ee cute sangat. Muka puas hati dapat bul1 kakak.. “

” Ger4m ahh bud4k kecik ni, macam-macam akal dia kac4u kakak tu. Ikut ayah ni suka mengus1k, perang4i c0py paste betul.. “

” Suka erk kacau kakak Ameena, aritu dah kena tep0k dengan adik haha. Muka seng1h kerang lepas sak4t kakak tu comel sangat.. “

Us1k mengus1k antara adik beradik itu biasalah, apatah lagi dalam usia seperti Maleeq ini. Yang difikirannya cuma bermain sahaja. Apa pun, semoga Maleeq dan Ameena membesar dengan sihat selalu dan jadi anak yang soleh solehah.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Maleeq Miqayl, IG Aaira Ameena, Tya Adnan

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..