” Mata pejam, mulut mengunyah. Comel la baby Shariq nie.. ” – Netizen

Video Anak Emma Maembong, Shariq Arshan Gabriel Yang Ditepuk-Tepuk Untuk Tidur Buat Ramai Ger4m. Alahai Manjanya, Comel !!

Pasti ramai yang tahu bahawa pelakon jelita, Emma Maembong kini sangat bahagia dan ceria disamping cahaya mata sulungnya yang diberi nama Shariq Gabriel. Selain itu, Emma juga dilihat sering berkongsi perkembangan anaknya di akaun Instagram.

Terbaharu, Emma telah berkongsi video yang memaparkan gelagat Shariq yang sedang mahu tidur. Kongsi Emma di posting, Shariq yang sudah usianya 9 bulan semalam kelihatan agak sedikit merap(merengek) dan mahu tidur untuk ditep0k pungg0ngnya.

Tulis Emma lagi, meskipun sepanjang hari itu dia keletihan, namun demi anak tersayang, dia sanggup melayan gelagat Shariq tersebut. Menerusi video itu juga, kelihatan Emma sedang menduk0ng Shariq sambil menepuk pungg0ngnya hingga Shariq terlelap.

Hingga kini, perkongsian video Emma bersama anaknya tersebut telah ditonton lebih 490 ribu tontonan dan ratusan komen sejak ia dimuatnaik ke Instagram. Alahai, manja sungguh Shariq nampak dalam video, comel sangat.

Jom tonton perkongsian video tersebut di bawah ini :

Di ruangan komen, ramai yang suka melihat gelagat comel Shariq dalam video tersebut. Antara komen-komen netizen adalah :

” Comey sngt, Emma cuba baring lps tu letak ank atas dada sambil tepuk2, inshaAllah lbih selesa bagi ibu dan ank.. “

” Anything for our children kan, takpe enjoy moment ni. Nanti anak kedua ketiga lain pula, tengok tengok dah besar.. “

” Comelnye. Byk pahala dpt stiap kali p0pok bby. Mata mama Shariq dah nk jadi panda, hehe, bertabahlah.. “

” Mata pej4m mulut mengunyah. Comel la baby shariq nie, ger4m tengok pipi tu haha. Putih gebu sampai nyamuk g1git pun nampak kesan.. “

” Alolo manjanya, comel lah bud4k ni. Kena beli ikan plastic yang ekor dia kibas kibas pakai battery. Nampak orang letak dekat b0nt0t baby ekor ikan tu tepukkan sampai baby tidur.. “

” Tidur pun comel lah Gabriel ni. Merap lah tu, dah lompat bulan orang tua-tua cakap. Macam-macam perang4i lah keluar, hehehe.. “

” Kejap ja masa kan, dah masuk 9 bulan bud4k comel ni.  Moment ni lah paling manis kalau teringat balik, wlpn letih kita pun dah mengantok.. “

Comel lah, Shariq nak manja-manja dengan mama lah tu. Part berhenti tep0k tu ger4m sangat, sempat dia terjaga kejap sebelum tidur balik. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak berharap semoga Shariq Arshan Gabriel membesar dengan sihat dan menjadi anak yang soleh buat baba dan mamanya.

Silakan SHARE…

Sumber : IG Emma Maembong, Shariq Gabriel

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..