” Last tu selit juga kelakar, tak boleh brain lah pasangan ni. Haha.. ” – Netizen

Video Uqasha Senrose Buat Kej0tan Hari Lahir Kamal Adli Di Set Penggambaran Raih Perhatian Peminat. Awal Tu Memang Sweet Sangat. Tapi Hujung-Hujung Video Tu, Dua-Dua Buat Perang4i ‘Masuk Air’. Haha !!

Semalam, tanggal 16 April merupakan hari lahir pelakon kacak Kamal Adli. Pastinya tahun ini sangat special sambutan hari lahir Kamal memandangkan tuan badan sudah pun memiliki suri hatinya iaitu isteri tersayang, Uqasha Senrose.

Semestinya Uqasha juga berkongsi ucapan istimewa buat suami tercinta. Menitip kata-kata cinta dan mendoakan segala kebaikan buat Kamal, posting ucapan Uqasha di akaun Instagramnya telah mendapat perhatian umum.

Terbaru, meninjau di akaun Instagram milik Inaijari telah berkongsi beberapa video dan gambar di ambil menerusi Instagram milik Kamal dan Ig story milik rakan pasangan ini yang memaparkan Uqasha telah membuat kej0tan istimewa buat Kamal di set penggambaran.

Menerusi video itu, Kamal telah menerima kek hari lahirnya dan kek pemberian Uqasha kelihatan sangat cantik serta mewah. Namun, perkara yang mencu1t hati adalah melihat telatah pasangan ini pada akhir video.

Ikuti perkongsian di bawah ini :

( Klik butang KANAN > untuk menonton video seterusnya.. )

Di ruangan komen, rata-ratanya menyukai dan terhibur melihat ‘perang4i comel’ pasangan ini. Malah rakan-rakan artis juga turut memberikan kata ucapan buat Kamal. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Happy bday sahabat.. ” – Fizo Omar

” Happy Birthday my bro, all the best to u & success.. ” – Emylia Rosnaida

” Last tu selit juga kelakar, tak boleh brain lah pasangan ni, haha. Btw enjoy ur birthday and penuh rasa cinta utk Uqasha je tau.. “

” Yg single tu blh cari pasangan haha dia suh kawin yg tngk post dia comel je happy sgt dpt wife sweet n cantik.. “

” Aalalaaa bersemut tau, semoga kalian kekal bahagia hingga ke akhir hay4t. Hahaha t1ngt0ng betul lah laki bini ni.. “

” Selamat hari lahir moga panjang umor murah rezeki sihat di samping orang tersayang. Wah sambut dekat rmh, Hanan dgn Nawal ya.. “

” Moga dorg bahagia smpai jannah aamiin yrb. Suka tgk dorang sngat natural syg each other takder buat2.. “

” Dah dah la tu, r4cun semut rumah aku dah habis tau, ger4m pulak aku tengok perang4i Kamal ni, hahahaha.. “

” Sweet n kelakar lah pasangan ni haha, didoakan semuga kebahagiaan kamu berdua kekal hingga ke jannah. Aamiin.. “

Wah walaupun sibuk kerja, sempat Uqasha buat kej0tan untuk suami tersayangnya. Difahamkan pasangan ini sedang menjalani penggambaran drama Setelah Terlafaznya Akad 2. Apa-apa pun, semoga Kamal dan Uqasha terus bahagia bersama sehingga ke akhir hayat. Selamat hari lahir Kamal.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Inaijari, Kamal Adli, Uqasha Senrose, Kashalover.ka_us

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..