” Kreatifnya Maryam, kalah pawagam, nampak real ni.. ” – Netizen

Video Maryam You Narae Bermain Virtual R0ller C0aster Bersama Suaminya, Ryzal Ibrahim. Wah Kreatif Betul, Dah Macam Real Lah. Masuk Air Betul Dua-Dua Ni, Tak Pernah Tak Kelakar !!

Sering mempamerkan aksi yang yang kelakar dan mencuit hati, pasangan Maryam You Narae dan suaminya, Ryzal Ibrahim sering mendapat perhatian peminat di luar sana. Mereka juga sering dijemput sebagai tetamu jemputan dalam program-program di kaca TV.

Hasil tinjauan di akaun Instagram, Maryam ada berkongsi satu video bersama suaminya, Ryzal bermain virtual r0ller c0aster melalui TV. Ryzal yang memakai baju berwarna oren duduk di kerusi manakala Maryam yang berbaju hitam mengambil tempat di belakang Ryzal.

Yang menariknya, demi untuk menjadikan permainan tersebut seperti realiti, kerusi yang diduduk oleh Ryzal digerak-gerakkan mengikut pergerakan r0ller c0aster dalam TV. Kreatif betul Maryam, gelagatnya sewaktu menolak Ryzal juga menghiburkan dan buat peminat gel1 hati.

Ryzal juga tidak kurang kelakarnya, turut sama melayan kerenah Maryam. Biarpun Ryzal yang duduk di kerusi namun dapat dilihat Maryam juga turut enjoy pada waktu itu. Tidak kering gusi melihat perangai dan telatah pasangan suami isteri ini.

Jom ikuti perkongsian vidseo di bawah :

Gelagat suami dan isteri ini betul-betul membuatkan semua peminat rasa terhibur. Antara komen-komen mereka adalah :

” Ad0hhh haha tak pernah tak kelakarrr, Selalu tengok budak budak je.. Hahaha.. This is fun and good for the relationship tho.. “

” Kreatifnya Maryam.. Kalah pawagam realnya ni, Maryam ni ada jeq kerenah dia, Maryam lagi seronok aku tengok.. “

” Lps ni confirm ramai nk beli kerusi tu sbb nk main virtual roller coster, Kreatif ah. Terhibur, masuk air dua2 ni wehh.. “

” Haha mcm budak je ryzal tu dibuatnya, Ad0hh.. Tak pernah tak lawak maryam dan rizal ni, jadi qeja la dua2 org ni.. terhibur akak tgk.. “

” Mcm kelakar pulak buat kat orang besar.. selalu tgk buat dekat budak jeee, Hahaha nampak rizal mcm btul tak0t tapi wat steady.. “

” Adoi korg nie buat org gelak jer… Tint0ng btl perangai laki bini, ketawa lakak2 ku ee terhibur dgn pasangan dua ni tak kering gusi dibuatnya.. “

” Hadoii hahah kelakare…. boleh dgr 1 building suara msg2, masuk air terus kepala otak ni ikut roller coster tu.. “

Seronok melihat kebahagiaan dan keceriaan yang selalu dipamerkan oleh pasangan dua sejoli ini. Kami di Berita Kopak mendoakan semoga Ryzal dan Maryam diberikan kesihatan yang baik supaya boleh terus menghiburkan peminat-peminat mereka.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Maryam Younarae

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..