Connect with us

Artis / Selebriti

” Kelakar lah tengok muka Jebat, haha tapi comel.. “- Netizen

Video Terbaru Jebat Jayden Menaiki Satu Permainan Di Mall Buat Ramai Terhibur. Part Last Tu Memang Tak Sangka Betul. Sampai Sharnaaz Pun Berdek4h Ketawa Tengok Gelagat Anak Dia, Haha !!

Jebat Jayden merupakan antara si cilik selebriti yang popular dan mempunyai ramai peminat. Lihat sahaja lah akaun Instagram miliknya yang telah diikuti dengan 398,000 pengikut sekali gus membuatkan Jebat Jayden sering menjadi perhatian warganet.

Anak kepada pelakon, Sharnaaz Ahmad dan Noor Nabila ini juga sering dikatakan kelakar seperti babanya. Sehinggakan video gelagat comel Jebat beberapa kali viral di media sosial dan mengundang tawa warganet melihatnya.

Terbaru, meninjau di akaun Instagram milik H0t FM, telah berkongsi satu video yang memaparkan gelagat Jebat sedang menaiki satu permainan. Namun reaksi dan mimik mukanya yang bersahaja apabila permainan tersebut bergerak perlahan sekali lagi membuatkan yang menonton terhibur.

Di hujung video, Jebat sempat meng0rek hidung dan kedengaran suara Sharnaaz seakan terkej0t serta ketawa melihat apa yang Jebat lakukan itu. Sehingga kini, video gelagat Jebat tersebut telah mendapat lebih 19 ribu tanda suka sejak ia dimuatnaik ke akaun Instagram.

Jom tonton video di bawah ini :

Di ruangan komen, rata-ratanya meluahkan rasa terhibur mereka dan memberikan pelbagai respon. Antara komen-komen menarik adalah :

” Kelakar lah tengok muka Jebat, haha tapi comel. Slow sgt tu, nmpk mcm b0ring sgt mukanya, sempat k0rek hidung.. “

” Punya la slow mende alah tue gerak siap Jebat korek hidung okayyy, hahaha. Sharnaaz pun berdek4h tengok perang4i anak dia, haha.. “

” Mesti Jebat cakap macam ni, ‘baba ckp tuan mainan tu tukar spoket kecik sikit bru la laju pusing2 dia’ haha.. “

” Kau tengah merenung masa depan ke tu Jebat, hahahaha k0rek hidung tu memang tak sangka, habis b0san lah tu.. “

” Buat muka macam tu pun comel. Mesti Jebat pas ni dah tak nak naik dah, hahaha sebab slow sangat2.. “

” Jebat2, ada je perangai kelakar dia yang tak sengaja dia buat. Bertuah betul lah anak Sharnaaz ni, hehe.. “

” Tenang je muka, hahhaha tapi rasa dia fikir menyes4l aku mintak naik, lambat beno benda alah ni.. “

” Hahahahahha ad0ilah, kalau aku pun bosan. Jebat memang kelakar n comel. K0rek hidung pun comel, hahaha.. “

Memang kelakar muka Jebat dalam video ini, slumber je Jebat k0rek hidung yer. Sekali baba Jebat pun berdekah ketawa tengok perang4i Jebat. Apa-apa pun semoga Jebat terus membesar dengan sihat dan menjadi anak yang baik buat kedua orang tuanya.

Silakan SHARE..

Sumber : IG H0t FM, Jebat Jayden

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright Β© Berita Kopak

##FREAKOUT