Connect with us

Artis / Selebriti

” Kak Lina ni low note pun dia tapau, high note jangan cakap lah.. ” – Netizen

Video Kak Lina Pom Pom Menyanyi Lagu Bunga Angkasa Bersama Aepul Roza Dan Leez Rosli. Fuh Power Lah Suara Masing-Masing. Nampak Macam Main-Main Tapi Padu Part Tarik Tu. Part Kak Lina Tu Meremang Weh. Memang Nombor Syatuuu !!

Setiap minggu akan ada tetamu jemputan yang ke studio bersama Elly Mazlein atau Kak Lina Pom Pom untuk segmen carta Era 40. Kali ini giliran pasangan suami isteri, Aepul Roza dan Leez Rosli melayani perangai g1la-g1la Kak Lina. Seperti selalu, Kak Lina akan berkaraoke bersama tetamu jemputan.

Meninjau akaun Instagram Era, telah dikongsikan satu video yang memaparkan Kak Lina, Aepul dan Leez berpadu suara menyanyikan lagu rock popular era 90-an berjudul Bunga Angkasa. Lagu ini agak mencabar untuk dibawa kerana ada low note dan high note juga.

Klik gambar untuk info..

Mendengar suara Aepul yang sememangnya sedap dan mengasyikkan. Leez juga tidak kurang hebatnya, maklum lah bekas pelajar Akademi Fantasia. Masuk part Kak Lina, meremang jadinya. Selalunya Kak Lina menyanyi part yang high note, kali ini low note pun Kak Lina ‘tapau’ sama.

Tak puas mendengar suara ketiga-tiga selebriti ini menyanyi, semuanya mempunyai kekuatan vokal yang hebat. Walaupun kelihatan seperti main-main sahaja menyanyi, tetapi suara mereka bertiga ini tidak dinafikan begitu merdu. Ramai yang memuji kelunakan suara lebih-lebih lagi suara Kak Lina. Kepom memang nombor syatu lah.

Jom tonton video di bawah :

Sehingga kini, lebih 16 ribu tanda suka telah pun dicatatkan untuk perkongsian ini. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” Jatuh cinta sat kat aepul ni oiii.. Part Aepul Tgok leez apesal aku senyum haha.. comel tau laki bini ni.. ”

” Suara epul tak pernah tak meremang ekkkk kalo dgr…. Padu. Paling best suara Kak Lina, sumpah tak tipu.. ”

” Lagu berjudul Space Flower, haha berdekah sistur. MasyaAllah. Sistur berniqab gais.. semua suara sedap-sedap, kak lina paling power.. ”

” Gaya macam main-main tapi tetap padu dan merdu suara masing-masing. Kak lina tolong lah buat konsert, nak pergi.. ”

” Apa ni apa ni, nyanyi memain pun semua tapaw ekk.. Kak Lina perform elok ekkk.. suka lah dengar suara kak lina.. bakat besar tu.. serba boleh lagi.. ”

” Sedap nye suara kak lina, memang nombor syaaaatuu.. pergh mantap wei.. suara leez pun sedap.. ”

” Pehal la senyum sorg2 tgk gelagat diorg ni.. tiga-tiga hebat, sedap sangat ni.. Bestnya suara dia org digabungkn.. ”

Klik gambar untuk info..

Apabila ketiga-tega selebriti ini bergabung suara, semakin sedap kedengaran lagu Bunga Angkasa itu. Kak Lina memang selalu buat muka macam main-main, tetapi apabila buka mulut boleh buat member sebelah pun terlopong dengar. Bak komen warganet, Kak Lina memang berbakat besar.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Era

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT