Connect with us

Artis / Selebriti

” Nasiblah Rina dapat emak dan bapa kuat nyakat.. ” – Netizen

Video Reaksi Anak Maryam You Narae, Rina Apabila Pertama Kali Merasa Wasabi Buat Ramai Terhibur. Part Mimik Muka Rina Tu Kelakar Betul. Confius Rina Bila Omma Kata Tu Aiskrim, Hehe !!

Meninjau ke akaun Instagram Maryam You Narae, perkongsian sebuah video yang memaparkan Maryam menyuapkan Wasabi ke mulut anaknya, Rina buat ramai terhibur. Ini kerana reaksi wajah Rina yang tidak menyukai wasabi membuatkan ramai tertawa.

Rina kelihatan agak keliru dengan apa yang dirasainya tanpa berkata apa-apa. Apabila Maryam ingin menyuapkan Wasabi sekali lagi, Rina cuba mengelaknya. Maryam menyatakan itu adalah aiskrim sehinggakan Rina melihatnya dengan penuh tanda tanya.

Klik gambar untuk info..

Perkongsian ini telah menerima lebih 22 ribu tanda suka daripada warganet sejak ia dimuatnaik semalam. Nampaknya penipuan Omma tidak berjaya untuk memujuk Maryam memakan Wasabi. Takut Rina f0bia pula tengok aiskrim berwarna hijau selepas ini.

Sejak dari kecil lagi Maryam sememangnya gemar menyuapkan apa sahaja makanan kepada Rina untuk Rina merasainya terutamanya sayur-sayuran dan buah-buahan. Walaupun Rina seorang yang gemar makan, Rina tetap ada makanan yang tidak disukainya.

Jom tonton video di bawah :

Di ruangan komen, pelbagai respon yang diberikan oleh netizen apabila melihat gelagat Rina. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” Lepasni mesti dia trauma tgk aiskrim warna hijau.. Sebiji muka appa nya dah rina eh..hehe sian dia.. Cantik maryam pakai tudung .. “

” Jgn… Nnti rina buat drama air mata.. Hahhahaha comel je reaction rina.. Kenapa Rina comel sgt…. .terlalu comel.. “

” So cute your act rinaa, worst ice cream ever.. Nasiblah rina dpt mak pak kuat nyakat..  ur face sooooo cute Rinaaaaa.. muka jujur betull .. “

” Mariam so pretty. I like the way she wears her tudung. Rina is super cute.. Ha ha ha kesian kena sakat emak dgn abah dia ….sabarlah wahai anak.. “

” Sebijik muka ryzal.. lepas ni dia tengok ais krim matcha, pistachio memang dia trauma la.. Your girl is getting beautiful by the days.. “

” So cute rina, kedai ni kat mana? sape blh jawabkan.. Maryam you’re just like me suka sakat and usik anak.. tipah tertipu. Comel ngat muka tuu.. “

” Mak nya pun..hahaha.. kuat buli mak rina niii.. Geram btl tgk rina ni,comot2 cute sgt.. comell la maryam pakai tudung macam nii.. “

Klik gambar untuk info..

Nasiblah Rina kerana Omma dan Appa Rina sememangnya gemar mengusik. Namun video kenangan sebegini sememangnya akan menjadi memori Rina apabila dewasa kelak. Muka tak suka pun comel sangat Rina ni sampai berulang kali tengok pun tak jemu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Maryamyurr

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT