” Jang4n cakap abang tak payung. Comel jer tengok.. ” – Netizen

Amar Baharin Kongsi Video Anaknya, Aqeef Anaqi Membuat Cupcakes. Pandai  Dah Yer Buat Cupcakes. Comelnya Anaqi !!

Setiap ibu bapa ada cara tersendiri untuk mengisi masa lapang bersama anak masing-masing. Begitu juga pasangan selebriti Amar Baharin dan Amyra Rosli yang ada caranya sendiri mengisi masa lapang anaknya, Aqeef Anaqi yang kini berusia 4 tahun.

Meninjau ke laman Instagram milik Amar, Amar telah berkongsi sebuah video Anaqi sedang melakukan aktiviti membuat cupcakes. Anaqi menyebut perkataan “j4ngan cakap abang tak payung” sambil bergelekk dan kemudiannya meletakkan payung hiasan yang berwarna kuning di atas salah satu cupcakes yang berada di atas tray. Kemudian Anaqi menjil4t coklat yang berada di lengannya.

Menerusi kapsyen tulisan Amar pada posting tersebut, Amar bersel0roh mengatakan bahawa disebabkan pkp bersambung lagi Anaqi sedang belajar membuat cupcakes untuk membantu ibu bapa yang t1dak bekerja. Selain itu juga Amar turut meminta peminatnya menyokong youtube milik Anaqi.

Perkongsian daripada Amar meraih ribuan tanda suka dan ratusan komen. Pelbagai reaksi diberikan oleh peminatnya. Apa yang lebih menarik perhatian netizen adalah keletah comel Anaqi yang ditunjukkan Anaqi ketika menyebut ayat ” jangan cakap abang tak payung”.

Jom tonton video di bawah :

Meninjau ke ruangan komen, rata-rata pengikut Amar berasa terhibur dengan ayat yang digunakan oleh Anaqi selain memuji kecomelan wajah Anaqi. Ada juga peminatnya memuji kepandaian Anaqi membuat cupcakes. Antara komen-komen yang dit1nggalkan :

” Hahhaa ni mesti daddy yg mengajar ni.. Abang payung dgn pakej gel3k.. Alolo comey aqeefanaqi.. Handsome boy la dia ni.. “

” Pandainya buat cupcakes.. Leh bniaga pasnie.. Ok aunty tak ckp dah sbb aunty nmpk abg letak payung.. Pergh padu abam kiut.. “

” He is so cute.. Kenapa shomel sangat.. Mcm gurl.. Ger4m lah tengok abang ni.. Hahaha amboi jngn ckp abg tak payung.. Kemain abang bert0cang ni.. “

” Wow coklat j1lat terus hahahah.. Jgn cakap abg tak payung.. Alaa comelnye lah abg payung ni..  Cutenya anaqi.. Comel siap gelekk lagi.. “

” Amboi bijak nye.. Hahaha sweet..Why so cute anaqi.. Jgn ckp abg payung ged1ksla abg.. Sampai berpel0h pel0h buat cupcake eh anaqi.. Sedapnya.. “

” Comel jer even com0t ngn coklat tuh.. Comel nya kek.. Abg tol0ng cub1t pipi si aqeefanaqi tu comel mcm cupcake yg dia buat tu.. Kemain gel3k lagi. “.  

” Jgn ckp abg tak payung.. Sambil gel3k.. Comella clear l0ntaran vokal dia.. Pandai.. Comel sangat.. Ger4m tengok.. Seronok dia.. “

Amboi pandai Anaqi, kecil-kecil lagi dah pandai buat cupcakes sendiri. Bagusnya Amar dan Amyra kerana memberi kepercayaan kepada Anaqi untuk membuat cupcake sendiri. Bukan senang ibubapa memberi kebenaran anak kecilnya masuk dapur. Semoga Anaqi membesar menjadi anak yang pintar, baik dan mentaat kedua ibubapanya.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Amar Baharin,  Youtube Channel Aqeef Anaqi TV

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..