” Comel muka blur macam tu, rambut abah ni haha.. ” – Netizen

Sari Yanti Kongsi Gambar Wajah Anaknya, Dariya Inara Sejurus Bangun Daripada Tidur. Alahai Dariya, Sebijik Sama Macam Jep. Muka Blur Tu Comel !!

Dariya Inara adalah anak sulung kepada pasangan Sari Yanti dan Jep Sepahtu. Selain Dariya, pasangan ini turut dikurniakan seorang anak lelaki dan diberi nama Khidir. Dariya dan Khidir, kedua-duanya dibukakan akaun Instagram mereka sendiri oleh Sari dan Jep.

Pada perkongsian terdahulu, Sari ada berkongsikan gelagat Dariya yang ingin mengikut Jep kelu4r bekerja. Sudah namanya pun anak abah, Dariya cukup manja dengan Jep. Tidak hanya Jep, abang-abangnya iaitu anak Sari daripada perkahwinan terdahulu iaitu Barr dan Baasit juga suka memanjakan Dariya.

Meninjau akaun Instagram Sari Yanti, telah dikongsikan sekeping gambar yang memperlihatkan wajah anak perempuannya, Dariya Inara. Sari menulis di kapsyennya bahawa inilah rupa Dariya apabila bangun daripada tidur dan rambut ikal Dariya itu yang paling mahal.

Dariya yang bakal berusia 3 tahun sedikit masa lagi ini sekarang telah mempunyai ramai peminat. Semenjak Dariya bayi lagi, wajahnya dikatakan peminat lebih mirip kepada rupa Jep. Dariya yang berkulit putih ini memiliki sepasang mata yang bulat dan besar sama seperti Sari.

Jom baca perkongsian di bawah :

(Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Wajah Dariya dengan rambut ikalnya itu telah meraih perhatian peminat dan ramai yang mengatakan wajahnya sama dengan Jep. Antara komen-komen peminat :

” Sebijik muke pak, tapi dia nampak segar macam baru lepas mandi. halah halah halah mata tu buat aunty ger4m.. “

” Anak abah, bibir tu macam abah dia haha cute. Tapi still comel. Cuba kalau kita orang dewasa yang camni. Mau l4ri orang tengok haha.. “

” Alolo comelnya, muka bangun tido camni pun comel sayang. Abang Jep versi female, Jep junior, bibir ikut abah dia, muka sejibik.. “

” Tahniah bakal dapat adik lagi hihi. Bibir ayah tu yang rare, mata bulat macam mak. Comel Dariya.. “

” Sebijik muka pak tapi versi putih la. Muka Jep bangun tido tak ada ke Sari, mesti sama kan haha.. “

” Mata sebijik mcm mama dia, muka abah hab1s. Anak abah sangat ni, comel. Jep versi perempuan.. Bangun tido pun comey.. kalau kita bangun tido, anak pun tak kenal dah mak dia.. “

” Comel muka blur camtu, rambut abah ni haha. Sebiji iras abah dia, sejuk ke mata memandang.. Alahai hab1s c0pypaste apak nyer, perang4i ikut apak tak, kelakau yg am4tt.. “

” Part paling comel bgn tdo haha. Betullah anak abah sebijik, bukan takat muka dengan rambut pun sama.. “

Memang anak Abah sungguh si Dariya ini, rambut pun sama fesyen dengan Jep. Bangun tidur pun nampak segar sahaja wajah si kecil ini. Apa pun, semoga Dariya membesar menjadi anak yang solehah dan gembira selalu di samping keluarga tersayang.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Sari Yanti

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..