” Awat la mata dia tu memuk4u sangat, macam d0ll Ara.. ” – Netizen

Aliff Aziz Kongsi Gambar Anaknya, Ara Adreanna. Wah Ara, Makin Bersemangat Dan Comel Lah. Bulu Mata Tu Lent1k , Cantik Ara !!

Umum mengetahui, penyanyi dan juga pelakon yang berasal daripada Singapura, Aliff Aziz kini berada di pangkuan isterinya, Bella Astillah dan anak-anak mereka. Setelah 9 bulan terp1sah gara-kerana p4ndem1k c0v1d 19, keluarga bahagia ini telah kembali bersatu.

Meninjau akaun Instagram Aliff Aziz, telah dikongsikan sekeping gambar terkini anak keduanya, Ara Adreanna. Ara yang diambil gambarnya dalam keadaan Ara mend0ngak memandang ke arah kamera yang menampakkan wajahnya secara dekat.

Kecomelan wajah Ara kerapkali mendapat pujian peminat. Mewarisi kecantikan dan ketampanan wajah Bella dan Aliff, Ara dikatakan peminat nampak mirip dengan wajah Aliff. Sudahpun berusia 7 bulan, Ara membesar dengan sihat dan lihat sahaja Ara sekarang semakin bersemangat tubuhnya.

Gambar Ara ini sahaja sudahpun merekodkan lebih 25 ribu tanda suka daripada peminat. Dengan baju berwarna putih dan headband putih di kepalanya, Ara nampak begitu gebu sekali. Mata hitam Ara yang bulat dan bulu matanya yang lent1k juga jelas kelihatan.

Jom baca perkongsian di bawah :

Wajah Ara ini memang comel sekali dan ini meraih perhatian daripada peminat. Ramai yang memuji terutamanya bahagian mata Ara dan antara komen-komen mereka :

” Cantiknya little princess ni, mata dia lawa. obvi0usly sebijik muka Bella. Awat la mata dia tu memuk4u sangat, so comel Ara. muka dady and mummy dia, perfect mix.. “

” Aliff kena jaga dia baik2. Bila da besar, ramai jejaka yg Q isi borang permohonan jd calon menantu.. “

” Bulu mata dia cantiknya, ni bukan comel ni jelita dah. Macam kueh pau cute sangat Ara. pinjam bulu mata sis.. “

” Masya Allah macam doll, so cute baby ni. Ger4m tengok, semua anak aliff aziz comel-comel belaka.. “

” Cantiknya mata Ara, lebat sangat bulu mata dia. Beautiful baby la, muka daddy sangat. Mini Aliff Aziz.. “

” Comeii sungguh ger4m je tgk pipi pink dia tu, like Alif la Ara. Sebijik muka daddy tapi mata dia betul-betul c0py mata mommynya.. “

” Lawa nya anak aliff n bella. Sump4h ingat anak pat0ng tadi. Cutenya arraa suka tgk mata dia bah, betul-betul Bella ni mukanya.. “

” Masya Allah Mata yg sgt lawa, minat sgt mata dia sgt cantik. Sekejap macam muka Bella, sekejap muka macam Aliff.. “

” Comel cantik adorable sangat, membesar dengan baik ara. Dilindungi dan diberkati Allah selalu. Sending lot of love to Ara.. “

Muka Aliff ataupun Bella, Ara sememangnya cute dan apa yang penting Ara membesar dengan sihat. Semoga kebahagiaan Aliff dan Bella berkekalan sehingga ke syurga dan Ara akan menjadi anak yang solehah untuk kedua ibu bapanya ini.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Aliff Aziz, IG Bella Astillah

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..