” Ger4mnya tengok dia comel betul. Muka tu tak pernah tak cute.. ” – Netizen

Video Gelagat Alisa Aisyah Apabila Ditanya Hanis Zalikha Mengenai B0tol Susunya. Alahai Tada, Dah Pandai Menjawab Sekarang. Comel !!

Alisa Aisyah sememangnya antara kanak-kanak yang menjadi tumpuan peminat. Bakal berusia 2 tahun dalam beberapa bulan lagi, Alisa membesar dengan cukup baik. Wajah comelnya dan telatah Alisa yang banyak mulut dan suka menyak4t Hanis seringkali menghiburkan peminat.

Hasil tinjauan kami di Instagram Alisa Aisyah, telah dimuatnaik satu video terbaru yang memaparkan gelagat Alisa bercakap dengan Hanis Zalikha sebelum masuk tidur. Alisa yang memakai baju tidur berwarna putih dan bercorak bintang ini kelihatan berada di atas katilnya.

Kedengaran suara Hanis bertanya kepada Alisa di mana b0tol susunya dan Alisa menjawab pertanyaan mommynya ini. Hanis yang menggunakan bahasa Inggeris sebagai bahasa perantaraan di rumah membuatkan baik Alisa mahupun Yusuf petah dalam bahasa ini.

Alisa yang menjawab tidak tahu di mana b0tol susunya dan memberitahu perlukan pert0longan untuk mencari botol tersebut. Alahai Alisa, semakin petah si kecil ini dan suara manjanya itu membuatkan Hanis ketawa. Alisa yang petah bercakap dan lincah ini sempat lagi bergay0t di katilnya sambil menyebut help me.

Jom tonton video di bawah :

Gelagat Alisa yang meminta pert0longan Hanis untuk mencari b0tol susunya itu telah menarik perhatian peminat. Rata-ratanya terhibur dengan telatah comel yang ditunjukkan Alisa. Antara komen-komen mereka :

” Comel d0h Alisa ni, meh sini nak help. Eii bud4k bijak ni, pandai mintak t0long mommy tu yang ger4m.. “

” I don’t know mother, help. Alisa the cutie, dia kelip2 mata tu. Love ter0k, ee sayang sangat dengan bud4k busy0k ni.. “

” Aunty ulang banyak kali eei ger4m la si tada ni. Sebut help tu comel amat la bud4k Alisa ni. Makin bijak Alisa sekarang.. “

” Ger4mnya tengok dia comel betul. Cheeky Alisa ni, help me sangat la Alisa sayang 0ii. Muka tu tak pernah tak cute.. “

” Why u don’t know. Eee shomelnya sayang. Pandai betul menjawab tu, mintak help tu paling tak menah4n. So clever la Alisa.. “

” Alisa kakak crvsh kat awak ni, kiut sangat la¬† baby girl. Ger4m tau dengan Alisa ni, pipi dengan mata tu cantik betul.. “

” Weh cute g1la Alisa ni, balik-balik tengok tau. Comel sangat mintak help me tu. Tol0nglah nak peny3k peny3k kan Alisa ni.. kenapa kenapa kenapa cute sangat.. “

” Comelnya suara Alisa, i dunno haha. Ee cute sungguh baby Hanis ni. Mmg sejenis perempuan suka ged1k-ged1k ea.. “

Manja sungguh si Tada ini dan percakapannya juga buat Hanis turut tergelak. Ayat Alisa itu pun sama seperti ayat Abang Yusuf sahaja. Apa pun, semoga Alisa sentiasa ceria di samping keluarga tersayang dan menjadi anak yang solehah untuk kedua ibu bapanya.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Alisa Aisyah, IG Hanis Zalikha

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..