” Apa hal lah comel sangat budak kecik Shariq Gabriel ni.. ” – Netizen

Emma Maembong Muatnaik Gambar Terbaru Bersama Anaknya, Shariq Arshan Gabriel Raih Perhatian Netizen. Amboi Bukan Main Lena Lagi Shariq Tidur. Badan Semakin Bamb4m Dan Comel !!

Sejak melahirkan anak sulung yang diberi Shariq Arshan Gabriel, Emma Maembong tidak pernah lokek untuk berkongsi gambar anaknya. Bukan setakat rupa yang menjadi perhatian netizen tetapi matanya yang berwarna grey membuatkan ramai yang ger4m.

Sebelum ini Emma berkongsi video terp4ksa berp1sah sementara dengan Syariq kerana Emma dan suaminya, Muhammad Shazli Azhar telah disahkan positif C0v1d-19. Perkongsian Emma membuatkan ramai peminat yang seb4k dan menitiskan air mata.

Terbaru, meninjau di ruangan Instagram Emma, satu gambar telah dimuatnaik yang memaparkan mereka berdua di dalam rumah. Syariq yang memakai sepasang baju belang-belang kelihatan terlentok dan sedang lena di bahu ibunya, Emma.

Walaupun kepala Syariq seakan-akan b0tak dan mempunyai helaian rambut yang nipis, namun Syariq tetap comel dipandang mata. Emma juga kelihatan begitu cantik memakai baju tidur bercorak buah pisang walaupun tanpa mengenakan makeup di wajahnya.

Jom ikuti perkongsian gambar di bawah :

( Klik butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Perkongsian Emma ini seperti biasa akan membuatkan ramai memberikan tanda suka dank komen-komen yang baik. Memang selalu sangat Shariq menerima pujian comel daripada netizen. Antara komen-komen yang dit1nggalkan :

” Alaaa comelnyaa.. comelnyaaaa.. Emma minum apa eh utk tambah susu badan.. comel sangat ni mommy and baby.. Awalnya gabriel sleeping.. “

” Nampak semangattt.. Wow.. so much cutest baby.. Like me like son cendol satu hehe.. aju ema beli kat mana.. comelnyaaa.. ger4mmmm laaa bamĀ² cgt.. sdapnyaa di pelok.. “

” Emma jgn bagi baby isap jari nnt mulut jadi tak cantik bila dia besar nnt. Mcm jogang nnt jadi nya.. Apa hal lah comey sangat budak kecik shariqgabriel & mama dia.. “

Apa yang lebih menarik perhatian, sejak melahirkan anak, Emma masih lagi kelihatan cantik seperti anak dar4. Tidak banyak yang merubah melainkan status sebagai seorang isteri dan ibu kepada seorang cahaya mata. Emma juga masih aktif berlakon yang merupakan pilihan kerjayanya kini.

Pastinya ramai yang mahukan Emma dan suami berkongsi gambar dan video kecomelan anak mereka. Apa-apa pun kami di Berita Kopak mendoakan semoga Shariq membesar menjadi anak yang soleh dan sentiasa membahagiakan kedua ibu bapa di dunia dan akhirat.

Silakan SHARE..

Sumber : emma_maembongofficia, shariqgabriel

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan.